06 Σεπτεμβρίου 2010

Δυσκολεύεται να βρει υποψήφιο ακόμα και στην Κρήτη, η Ντόρα!!

Τις εποχές που κατέβηκε μόνος του και έβγαλε δύο βουλευτές στην Κρήτη θα αναπολεί ο Κ. Μητσοτάκης βλέποντας ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν μπορεί να βρει έναν αξιόλογο υποψήφιο για την Περιφέρεια Κρήτης... πόσο μάλλον στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αφού λοιπόν αποφάσισε υπό το φόβο του 1,5% να μην κατεβάσει υποψήφιο πουθενά αλλού παρά μόνο στην Κρήτη, δυσκολεύεται ακόμα και εκεί.

Τα γκάλοπ έδειξαν ότι ο Μαρκογιαννάκης μπορεί να χτυπήσει χαλαρά το 1% στην Ανατολική Κρήτη και απαλλάχθηκε του μαρτυρίου... σειρά πήρε ο άλλος "κουμπάρος", από την αστείρευτη δεξαμενή, ο Αρχοντάκης, ο οποίος όμως δεν δέχτηκε να κάνει τον αμνό και ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Χανίων.

Έτσι αποφασίστηκε να στηρίξει υποψήφιο από το Ηράκλειο με αποτέλεσμα να έχει φάει μέχρι τώρα 1,5 πόρτα... μια ολόκληρη από τον Λεμπιδάκη (Ιδιοκτήτη της "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ" και κρυφοΠΑΣΟΚο) και μισή από τον Μανουρά (άλλον επιχειρηματία του Ηρακλείου). Αυτή η μισή είχε και τη μεγαλύτερη πλάκα όπως παρουσιάστηκε από την ΠΑΣΟΚοφυλλάδα του Ηρακλείου, ΠΑΤΡΙΔΑ.

Στις 30.08 η ΠΑΣΟΚοφυλλάδα έγραψε τις διαρροές...:

«Στις συναντήσεις με τους συνεργάτες της η κ. Μπακογιάννη άκουσε με ικανοποίηση την ιδέα να προταθεί στον κ.Μανουρά να είναι υποψήφιος. Και τούτο διότι η κ.Μπακογιάννη γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια Μανουρά η οποία συνδέεται με κουμπαριά με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η πρόταση της κ.Μπακογιάννη ήταν…κεραυνός για τον κ.Μανουρά και την οικογένειά του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έγινε οικογενειακό συμβούλιο στο οποίο εκφράστηκαν διάφορες απόψεις κι ενστάσεις (θυμίζουμε ότι ο αδερφός του Γιάννη Μανουρά, ο Αριστείδης είχε υποστηρίξει τον Αντ.Σαμαρά στην εσωκομματική διαδικασία) , αλλά ξεκαθάρισαν όλοι ότι ‘εάν το αποφασίσει θα είναι στο πλευρό του’.

Οι στενοί συνεργάτες της κ.Μπακογιάννη λένε πάντως ότι με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μανουρά κερδίζουν πολλά:

-Την στήριξη των δικών του από το Ηράκλειο και την ανατολική Κρήτη

-Το διεμβολισμό της ΝΔ καθώς η οικογένεια Μανουρά έχει υψηλό βαθμό διείσδυσης(με κουμπαριές κλπ) σε αυτό τον χώρο, αλλά κυρίως έχει πρόσβαση σε μεγάλες οικογένειες...»
Την επομένη η ίδια φυλλάδα έγραφε:

«Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

«Δεν ξέρω εάν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ο αδερφός μου, αλλά εάν αυτό συμβεί δεν θα είναι με τη σύμφωνη γνώμη μου», ξεκαθάρισε χθες στην “Π” ο Αριστείδης Μανουράς. Με αφορμή το δημοσίευμα για την πίεση που δέχεται ο Γιάννης Μανουράς να είναι υποψήφιος με την Ντόρα ο Αριστείδης αντιδρά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εκτιμά ότι “δεν θα είναι τελικά υποψήφιος”.

Να σημειώσω για την Ιστορία πως εξ’ αρχής ο Αρίστος είχε ταχθεί υπέρ του Σαμαρά.»

Ενώ διέρρεαν ότι ο αδερφός Μανουράς θα στήριζε την υποψηφιότητα του αδερφού με την Ντόρα ήρθε ο Αρίστος να τους πει ότι δεν κάνει κολοτούμπες...

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ...