02 Νοεμβρίου 2010

Κροτίδα ala Σημίτη, έστειλε το παρακράτος στη Μέρκελ προκειμένου να κάνει διεθνή ντόρο...

Το ΠΑΣΟΚικό παρακράτος έστειλε και μια κροτίδα στη Μέρκελ για να κάνει πιο πολύ ντόρο και η εξάρθρωση των "τρομοκρατών" να έχει διεθνή αντίκτυπο. Έτσι το μεσημέρι έφτασε ένα ύποπτο δέμα στη Γερμανική Καγκελαρί, με τη Μέρκελ να λείπει στο εξωτερικό... για τόσο οργανωμένη προσπάθεια μιλάμε.

Kινητοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία απέκλεισε το χώρο του ελέγχου αλληλογραφίας και εξουδετέρωσε την εκρηκτική ύλη.

Tο δέμα δεν έφτασε καν στη γραφείο του Ταχυδρομείου μέσα στην καγκελαρία μιας και ήταν τόσο ερασιτεχνική η προσπάθεια που το κατάλαβαν αμέσως σε κτήριο όπου ελέγχουν της αλληλογραφία εκτός Καγκελαρίας. Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν πως εξουδετερώθηκε η "βόμβα":

Την κατάβρεξαν με νερό :))))

Ούτε ο Σημίτης (που έφτιαχνε τέτοιες επί χούντας όπως λέει) να την είχε φτιάξει την κροτίδα... και λέμε κροτίδα γιατί σύμφωνα με την Γερμανική Αστυνομία η εκρηκτική ύλη θα είχε προκαλέσει φωτιά που ενδεχομένως και στη χειρότερη περίπτωση θα τραυμάτιζε το άτομο που θα άνοιγε το πακέτο.

Για να μη σας παραμυθιάσουν έχετε υπόψη σας πως το συμβάν δεν θεωρήθηκε σημαντικό από τους Γερμανούς, σε καμία φάση δεν αποκλείστηκε η Καγκελαρία, δεν μετακινήθηκε κανένας υπάλληλος παρά μόνο όσοι δούλευαν στο γραφείο ελέγχου αλληλογραφίας και το όλο περιστατικό κράτησε 2 ώρες και από τις 16:30 όλα λειτουργούν ομαλά