25 Νοεμβρίου 2010

Η "γιάφκα" του "Συνήγορου του Πολίτη"

Σωρεία "συμπτωματικών συμπτώσεων", που λέει κι ο λαός μας, ανακαλύπτει κάποιος όταν αρχίσει λίγο να ασχολείται με την "ανεξάρτητη" αρχή που λέγεται Συνήγορος του Πολίτη. Για τη δράση και τις στρατευμένες γνωματεύσεις του κ. Καμίνη, όλοι πιστεύω ότι έχετε διαβάσει αρκετά κατά την προεκλογική περίοδο. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ποιος αντικατέστησε τον κ.Καμίνη στη θέση του Συνήγορου του Πολίτη.

Προς το παρόν, κανείς, τον αναπληρώνει η βοηθός συνήγορος κ.Καλλιόπη Σπανού. Η οποία, είναι παντρεμένη με τον γάλο οικονομικό αναλυτή Jens Bastian. Κι εδώ αρχίζουν οι "συμπτώσεις". Τι άλλο είναι ο κ. Bastian; Όπως διαβάζουμε κάνοντας μια αναζήτηση στο google, είναι συνεργάτης του γνωστού...ΕΛΙΑΜΕΠ:

"Jens Bastian is senior economic research fellow for southeast Europe at ELIAMEP (Hellenic Foundation for Foreign & European Policy), Athens, Greece"

Σύμπτωση; Όλα τα "φρούτα" της παγκοσμιοποίησης, στη "γιάφκα" του Συνήγορου του Πολίτη; Και μη πει κανείς ότι άλλο ο σύζυγος κι άλλο η κ. Σπανού. Όπως λέει κι ο λαός μας, "αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε..."