15 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Δηλαδή αν η Ν.Δ. έπαιρνε σήμερα 8 περιφέρειες και όλους τους μεγάλους δήμους αύριο θα έβγαινε ο ΣΑΜΑΡΑΣ να ζητήσει εκλογές? Δηλαδή δεν είστε ευχαριστημένοι μετά το στραπάτσο του 2009 με αυτά τα αποτελέσματα? Δηλαδή δεν είστε ευχαριστημένοι που η διαφορά πήγε από το 11% στο 3-4%?

Οι νεώτεροι δεν έχουν ζήσει την δεκαετία του 80,τότε που με 80-85% συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία το ΠΑΣΟΚ μας έπαιρνε τα σώβρακα. Τώρα τουλάχιστον έχεις μια τεράστια δεξαμενή αναποφάσιστων και αδιάφορων που μπορείς να εκμεταλλευθείς. Μην ακούσω δε ότι και το ΠΑΣΟΚ έχει την ίδια δεξαμενή,γιατί όσοι ήταν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 80 -90% το ψήφισαν. Είδα πασόκους να σηκώνονται από το κρεβάτι για να ψηφίσουν,είδα πασόκους να κάνουν όλη την ημέρα δρομολόγια για να μεταφέρουν, κουτσούς, στραβούς, κουφούς και ανήμπορους.

Το ΠΑΣΟΚ έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε. Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.

Κανονικά στην Ν.Δ. θα έπρεπε να ανοίγουν σαμπάνιες σήμερα.Φανταστείτε να γινόταν κανένα ΜΠΡΑΦ και να έπρεπε εκ των πραγμάτων η Ν.Δ. να ζητούσε εκλογές.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.

Από εδώ και πέρα ότι και να κάνουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ότι και να κάνει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ η κατάσταση για το ΠΑΣΟΚ είναι μη αναστρέψιμη

Μέρα με την μέρα, μήνα με το μήνα το ΠΑΣΟΚ όλο και θα βυθίζεται και αυτή τη φορά δεν θα πρέπει απλώς να χάσει,αλλά θα πρέπει να εξαφανισθεί σαν κόμμα

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΒΗ ΑΥΤΗ ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

Υ.Γ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΗΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ BLOGGERS ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.