17 Νοεμβρίου 2010

Στο ρόλο του λαγού.... ο GAP

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivAJFPi4WD-wdEmmHSoVywbDxyqiYiXWurvIFt1QPdVwVf46IJDZjU28pTKuCE7mA2nxCztgqu0LHnrdAILFOz0DmRFXTsXDS1nhJFPw4EdR3S1TdOJJGGWgD3Qdu6aFp_m6mduq0Req5q/s1600/%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%82.jpgΘυμάστε χθες που γράψαμε για τις γελοιότητες του ΕΘΝΟΥΣ ότι τάχα μου υπάρχει κόντρα σε εξέλιξη μεταξύ ΓΑΠ-Μέρκελ. Είπαμε ότι ο Ταρζάν μιλάει μόνος του και γι αυτό κάνει τον μάγκα μιας και η Μέρκελ τον έχει γειωμένο και δεν ασχολείται μαζί του... μέχρι να αποφασίσει να του ζητήσει το λόγο και ο ΓΑΠ μας να γίνει λαγός:

Ένας Λαγός είχε την παράξενη συνήθεια να ρεμβάζει πάνω σ ένα δένδρο. Η συμπεριφορά του παραξένευε τα άλλα ζώα που τον ρωτούσαν τι κάνει εκεί πάνω.
Πέρναγε η αρκούδα τον ρώταγε:

-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;
-Ε! ...τι να κάνω αρκούδα μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου κι άμα μου κάνει κέφι, "πηδάω" και το Λιοντάρι άμα λάχει!...

Η Αρκούδα φρίκαρε, αλλά δεν είπε τίποτα...

Ο Λαγός όμως το χαβά του : Όποιο ζώο πέρναγε και τον ρωτούσε , έλεγε το ποίημα του...."Τρώω το χορταράκι μου , πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!.. κι άμα μερακλωθώ, "πηδάω" και το Λιοντάρι άμα λάχει!..."

Βεβαίως ο απόηχος αυτής της αήθους συμπεριφορά δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά του Βασιλιά της ζούγκλας!...Μια και δύο λοιπόν πάει και βρίσκει το Λαγό και τον ρωτάει:

-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;
-Τι να κάνω Βασιλιά μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!...λέω και καμιά μαλακ@@ να περάσει η ώρα!...