08 Δεκεμβρίου 2010

Σχέσεις του καθεστωτικού ληστή, υιού Βούτση με τους τρομοκράτες αναφέρεται στη δικογραφία!!!!

Στη δικογραφία, για του πρόσφατα συλληφθέντες για τρομοκρατική δράση, υπάρχει κατάθεση συγγενούς του κατηγορουμένου Μιχαήλ Δημήτρη, μεταπτυχιακού φοιτητή στο Ρέθυμνο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει για σχέσεις του Μιχαήλ με Σακκά, Τσάκαλο και Γιώργο Βούτση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστεία (ΣΣ. Προσέξτε την παραπληροφόρηση του ΕΘΝΟΥΣ: Λένε "έχει κατηγορηθεί" και όχι "έχει καταδικαστεί", που είναι και το σωστό μιας και ο εν λόγω καθεστωτικός ληστής έχει φάει 8 χρόνια φυλακή!!!!):

«Πριν 4-5 χρόνια ο Σακκάς είχε ενοικιάσει διαμέρισμα επί της οδού Σπ. Τρικούπη αριθμό δεν θυμάμαι από κοινού με τον Τσάκαλο Γεράσιμο και τον ξάδερφό μου Μιχαήλ Δημήτριο. Το σπίτι αυτό το είχα επισκεφθεί περίπου 2-3 φορές εκείνη την περίοδο και μία από αυτές τις φορές είχα συναντήσει στο σπίτι τον Βούτση Γεώργιο.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=45414952

Να θυμίσουμε ότι, ο καθεστωτικός ληστής (καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή), Γεώργιος Βούτσης είναι το μπουμπούκι προσφορά του στελέχους του ΣΥΝ Βούτση στην κοινωνία μας και μαζί τους, με μπαμπά και γιό, έχουμε ασχοληθεί πριν τρία χρόνια όταν συνελήφθη για ληστεία Τράπεζας και κανένα από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ δεν ανέφερε το όνομά του για να μη χαλάσει την εικόνα του μπαμπά:

Δικαίωση Πολύδωρα-Ο γιός του Βούτση ο ληστής που συνελήφθη χθές

Βούτση παραιτήσου και άντε να συμμαζέψεις το σπίτι σου και την οικογένειά σου και να μας αφήσετε ήσυχους