20 Δεκεμβρίου 2010

Δεν εκθέτει ανθρώπους... μόνο εκβιάζει

Αναφερόμαστε για άλλη μια φορά στο γνωστό ιστολόγιο του δημοσιογράφου εκβιαστή που κρύβεται από πίσω. Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε την γνωστή αφίσα που κυκλοφόρησε στο κέντρο της Αθήνας και ανέφερε τα ονόματα 30 δημοσιογράφων με τίτλο: «ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» τη δημοσίευσε λέει θολή για να μην φανούν τα ονόματα των 30 δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και του αφεντικού του. Προφανώς το έκανε για λόγους δεοντολογίας για να καλύψει τους συναδέλφους του:

Βέβαια επειδή πάνω απ' όλα είναι εκβιαστής και μετά δημοσιοκάφρος φρόντισε να μας ενημερώσει ότι ένα απ τα ονόματα είναι του «Νίκου Ευαγγελάτου (της Τατιάνας)»... εκεί η θολούρα του εγκεφάλου του πήγε περίπατο γιατί μάλλον ο Ευαγγελάτος θα τον είχε φτύσει όταν ήταν στα χάι του και δεν θα τον πήρε σε κανένα κανάλι που δούλευε όπως έκανε το τωρινό αφεντικό του:



Όλα αυτά στις 19:33 την περασμένη Παρασκευή... δεν ήθελε να αποκαλύψει τα ονόματα...

Μόλις 2,5 ώρες νωρίτερα, στις 16:59 είχε δώσει στεγνά τα ονόματα των δύο συλληφθέντων για "εκβιασμό" του στρατηγού Φράγκου!!! Τα είχε δώσει κανονικά και με το Νόμο και τους είχε κολλήσει και την ταμπέλα του «ΕΚΒΙΑΣΤΗ» πριν τους την κολλήσει η δικαιοσύνη!!!



Κατά τ' άλλα δεν δίνει ονόματα για να μην εκθέσει κόσμο...
γιατί δεν του αρέσει να εκθέτει...
του αρέσει μόνο να εκβιάζει...