15 Ιανουαρίου 2011

Όταν οι ξένοι μας υποβάθμιζαν το ΓΑΠ είχε το μυαλό του να κάνει εξεταστική για τον Γερμανό και να καλέσει τον Ιερώνυμο στο ΥΣ!!!

Δείτε τι σχέδιο και πόσο σοβαρά είχε πάρει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ την κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης 3 μήνες μετά την άνοδό ης στην εξουσία τον Δεκέμβριο του 2009:

Στις 23 Δεκεμβρίου ο τρίτος κατά σειρά οίκος αξιολόγησης, η Moody's υποβάθμιζε την Ελλάδα και το spread έπεφτε στις 240 μονάδες. Ο Παπακωνσταντίνου δήλωνε ικανοποιημένος επειδή μας έριξαν μόνο μια κατηγορία (!!!) και ανακουφισμένος επειδή "έκλεινε ένας κύκλος υποβαθμίσεων" (!!!!) και έλεγε στο CNBC:
«είναι μια ένδειξη πως αρχίζουμε να ανοικοδομούμε την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να πείσουμε τις αγορές και τους Ευρωπαίους εταίρους μας πως προχωράμε στην κατεύθυνση της μείωσης του ελλείμματος και του ελέγχου του χρέους»
Την ίδια αυτή μέρα το μυαλό (λέμε τώρα...) του Γιωργάκη ήταν στο να καλέσει τον Ιερώνυμο στο Υπουργικό Συμβούλιο και να κάνει εξεταστική επιτροπή για τον Γερμανό... μιας υπόθεση που πριν λίγες μέρες έκλεισε τελεσίδικα μιας και οι δικαστές δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό παρά τις τσιρίδες του Μανώλη και τις μηνύσεις του ΠΑΣΟΚ...

Μετά κάποιοι συνεχίζουν να αναρωτιούνται πως φτάσαμε εδώ και οι πιο ηλίθιοι λένε ότι φταίει ο Καραμανλής και η ΝΔ...