29 Ιανουαρίου 2011

GAP: Διέγραψε Ben Ali, διαγράφει Mubarak, ακολουθεί ο Gbagbo... στο τέλος θα μείνει μόνος του στη ΣΔ

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/da/Hosni_Mubarak_-_World_Economic_Forum_on_the_Middle_East_2008_edit1.jpg/225px-Hosni_Mubarak_-_World_Economic_Forum_on_the_Middle_East_2008_edit1.jpgΌπως δείχνουν τα γεγονότα όλοι οι δικτάτορες της υφηλίου έχουν βρει στοργή στη φιλόξενη αγκαλιά του Γιωργάκη στη ΣοσιαλΗστική Διεθνή (ΣΔ)!!! Μετά τη διαγραφή του Ben Ali όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει η διαγραφή Mubarak, ο οποίος είναι επίσης μέλος της ΣΔ (National Democratic Party-NDP) αλλά δεν φαίνεται τόσο έξυπνος όσο ο Ben Ali που την έκανε έγκαιρα και δείχνει να προτιμάει την τύχη του Τσαουσέσκου.

Βέβαια η διαγραφή Mubarak, δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα βάσανα του Γιωργάκη μιας και ακολουθεί άλλος ένας δικτάτορας που αντιμετωπίζει προβλήματα από τους μαλάκες του υπηκόους του που δεν καταλαβαίνουν πόσο γιγαντοτεράστιος είναι ο σοσιαλισμός.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/IC_Gbagbo_Motta_eng_195.jpgΠρόκειται για τον Laurent Gbagbo τον δικτάτορα της Ακτής Ελεφαντοστού ο οποίος επίσης είναι μέλος της ΣοσιαλΗστικής Διεθνούς ( Ivorian Popular Front -FPI). Για όσους δεν ξέρουν ο Gbagbo εκλέχθηκε Πρόεδρος για 5 χρόνια το 2000 έως το 2005 και ο αθεόφοβος κατόρθωσε με διάφορα κόλπα που μαθαίνουν προφανώς στη ΣΔ να αναβάλει τις εκλογές όχι για 5 μήνες αλλά για 5 ολόκληρα χρόνια!!!

Τελικά τον περασμένο Νοέμβριο είπε να κάνει τη χάρη στους κάφρους που κυβερνά, οι οποίοι όμως δεν εκτίμησαν το σοσιαλΗστικό του όνειρο και έδωσαν τη νίκη με 54% στον αντίπαλό του...η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, μιας και ο σοσιαλΗστής φίλος του Γιωργάκη έκοψε-έραψε και το Συνταγματικό Συμβούλιο τον ανακήρυξε πάλι Πρόεδρο και ξαναορκίστηκε στις 4 Δεκεμβρίου όπως είχε ορκιστεί πριν και ο αντιπλός τουOuattara. Αμέσως μετά ο Gbagbo έκλεισε τα σύνορα, έδιωξε όλους τους ξένους δημοσιογράφους, ζήτησε από τους Γάλλους και τις ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ να εγκαταλείψουν τη χώρα και άρχισε το εθνικό ξεκαθάρισμα.

Αυτοί και πολλοί άλλοι τέτοιοι είναι οι σύντροφοι του Γιωργάκη στη ΣΔ...

ΥΓ. Το μεγαλύτερο μπουμπούκι βέβαια μέσα στη ΣΔ είναι ο γνωστός Daniel Ortega (Sandinista National Liberation Front) που είναι Πρόεδρος της Νικαράγουα όπως και τη δεκαετία του 80 όταν πολλοί Κνίτες έκαναν το αγροτικό τους στους Σαντινίστας μαζεύοντας ζαχαροκάλαμο. Αυτός βέβαια αν και δολοφόνος δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί... ήταν φίλος του μπαμπά