25 Φεβρουαρίου 2011

Κολοχανείο έχει κάνει το ΑΠΕ ο Μάτσικας καταγγέλουν οι εργαζόμενοι...

Συνάδελφοι,

Με ασύστολα ψεύδη διαστρέβλωσης των γεγονότων επιχειρεί ο γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ να δραπετεύσει από την τραγική θέση στην οποία περιήλθε εξαιτίας των ενεργειών του. Έφτασε μέχρι το σημείο να αρνείται ότι την Πέμπτη 24/2 στις 13.00 έγινε συγκέντρωση των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά τη φυγή του από την αίθουσα και την άρνησή του να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των εργαζομένων για το μέλλον του πρακτορείου και τη δική του στάση. Ωστόσο ο ίδιος γενικός διευθυντής του πρακτορείου ζήτησε… DVD με τα όσα ειπώθηκαν από τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση (η οποία επιμένει ότι δεν έγινε ποτέ).

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων επικρίθηκε σφοδρότατα η μέχρι τώρα διαχείριση εκ μέρους του των υποθέσεων του πρακτορείου και εκφράστηκαν ανησυχίες αναφορικά με τους στόχους που επιδιώκει. Ενδεχομένως ο Γενικός Διευθυντής επιθυμεί να αποσιωπηθούν αυτές οι ανησυχίες και ιδιαίτερα το πού αποσκοπεί η εξαιρετική σπουδή του να… «νοικιάσει» (!) οικονομικό διευθυντή από τον ιδιωτικό τομέα, αντί να ζητήσει μετάκληση στελέχους από το Δημόσιο.

Επιπροσθέτως απαίτησε από εργαζόμενο, του οποίου οι απόψεις που εξέφρασε στη συγκέντρωση προφανώς δεν του ήταν αρεστές, να παρουσιαστεί ενώπιόν του.

Οι ενέργειες και οι πράξεις του Γενικού Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ διευρύνουν διαρκώς το χάσμα που τον χωρίζει από το σύνολο των εργαζομένων.

Μιχάλης Ψύλος,

Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ