06 Φεβρουαρίου 2011

Νέο φιάσκο του "έγκυρου" Βήματος: πρωτοσέλιδο η επίσκεψη Τζέφρεϊ στην Αίγυπτο, που δεν έγινε ποτέ!


Θα ξεκινήσω από το λογικό: οκ, ξέρουμε όλοι ότι πλέον οι κυριακάτικες εφημερίδες τυπώνονται πολλές μέρες πριν, τυπογραφικό-τυπογραφικό, μερικά τμήματα δε του κάθε φύλλου είναι ήδη έτοιμα από την Τετάρτη, όπως π.χ. τα ένθετα.
Εκεί στον ΔΟΛ όμως, που επέρονται για τη σοβαρότητα τους όμως, έπρεπε να προσέχουν ιδιαίτερα, μετά και την "πατάτα" του 2009 με την δήθεν συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ. Να θυμίσουμε ότι τότε, στο πλαίσιο των εγκαινίων του Μουσείου της Ακροπόλεως, είχε ακουστεί ότι θα παρίσταται και ο Τούρκος πρωθυπουργός. Τα πράσινα παπαγαλάκια του Βήματος, έσπευσαν χωρίς φυσικά να κάνουν ρεπορτάζ παρά ενημερωμένοι μόνο από τις...φήμες, κυκλοφόρησαν με πρωτοσέλιδο θέμα τη συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν, χωρίς ο καημένος ο Ταγίπ να έχει έρθει στην Αθήνα.
Σήμερα, κυκλοφόρησαν με νέο πρωτοσέλιδο το....μήνυμα ειρήνης που μεταφέρει ο Τζέφρεϊ εκ μέρους της Ε.Ε. στην Αίγυπτο. Φυσικά, ο Τζέφρεϊ δεν πήγε ποτέ στην Αίγυπτο γιατί πολύ απλά η πρόθεση να πάει ήταν μια ακόμη φαφλατολογία, αφού δεν είχε ενημερώσει κανέναν ούτε στην Αίγυπτο ούτε στην Ε.Ε., η οποία στέλνει άλλον απεσταλμένο! Ρόμπα δηλαδή ο "ευρωπαίος ηγέτης" Τζέφρεϊ, ρόμπα και ο Ψυχάρης...!
Αυτά να τα βλέπουν τα διάφορα στελέχη της ΝΔ που συνωστίζονταν τόσα χρόνια-κι εξακολουθούν να το κάνουν-για να δώσουν μια συνέντευξη στις "έγκυρες" φυλλάδες του συγκροτήματος, αφήνοντας τις εφημερίδες της παράταξης να κλείνουν ή να έχουν αμελιταίες πωλήσεις...