09 Μαρτίου 2011

Βρήκε τον αποδιοπομπαίο τράγο ο Παπακωνσταντίνου: Ο Γεωργακόπουλος φταίει για το ότι πάμε κατά διαόλου

Ενώ στην αρχική είδηση της παραίτησης, το Υπουργείο και ο Παπακωνσταντίνου διέρρευσαν ότι ο Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και δεν αμφισβήτησαν ότι παραιτήθηκε από μόνος του, μετά τη δημοσίευση της επιστολής του και τις βολές του εναντίον της ηγεσίας που δεν του έδινε αρμοδιότητες, επανήλθαν οι "κύκλοι" του Παπακωνσταντίνου να μας πούνε ότι ο Γεωργακόπουλος δεν παραιτήθηκε τελικά για προσωπικούς λόγους αλλά επειδή του το ζήτησε ο Παπακωνσταντίνου μιας και δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση... δηλ. για να καταλάβω:

Ο Παπακωνσταντίνου που αύριο θα ανακοινώσει ότι τα έσοδα, μετά από 2 μόνο μήνες στο 2011, υστερούν κατά 1,5 δις... αποδίδει τα αναμενόμενα και γι' αυτό δεν παραιτείται;

Ρε ασταδιάολα που θέλετε και να σας πιστέψουμε!!

Διαβάστε και την νέα διαρροή:

Από το υπουργείο Οικονομικών ζητήθηκε η παραίτηση του κ. Δ. Γεωργακόπουλου

Η υποβολή παραίτησης από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών ζητήθηκε απο τον κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον υπουργό οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στα όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτητης του ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η υποβολή παραίτησης ζητήθηκε επειδή η απόδοση του κ. Γεωργακόπουλου κρίθηκε μη ικανοποιητική. Πρόκειται για φράση που αποδίδει εμμέσως πλήν σαφώς ευθύνες στον παραιτηθέντα ΓΓ του υπουργείου οικονομικών για την υστέρηση που παρουσιάζουν τα φοροογικά έσοδα το πρώτο δίμηνο του έτους συγκρητικά με τους τόκους του προυπολογισμού.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφορικά με τις αιτιάσεις του κ. Γεωργακόπουλου οτι δεν του είχαν δοθεί ουσιαστικές αρμοδιότητες αναφέρουν οτι οι αρμοδιότητες του ήταν αυτές που ανέκαθεν είχε ο Γ.Γ. του υπουργείου οικονομικών δηλαδή του υπεύθυνου για τις εφορίες και τα τελωνεία.