02 Μαρτίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών στη ΓΑΔΑ-Ζ'ητησαν συνδρομή περιπολικών αλλά ήταν απασχολημένα με τη φύλαξη Προέδρων ΠΑΕ!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiK5FVFpCP7Bc7FP96FYMdscgjECgnRF6HZYoT36PKT3lLM6IhsvCpPj0juuxffXeUn5BkUaNHhAfuJxA_c1hT3Q7vIqBSlvgni20-YXHRP9_XreGmn1jexnIb4ikve0UIAh4ny3PJowNi0/s400/astinomia_4%5B1%5D.JPG(Καλές οι συγκεντρώσεις, καλές οι διαμαρτυρίες, έχετε δίκιο να ζητάτε περισσότερα χρήματα, έχετε δίκιο να ζητάτε καλύτερη εκπαίδευση αλλά... ανοίξτε και εσείς λίγο τα μάτια σας και μάθετε να φυλάγεστε πριν σας φάνε όλους λάχανο... ληστεία σε περίπτερο με βανάκι δεν είναι δυνατόν να είναι απλή ληστεία και ούτε έχει λογική να τρέχουν πίσω από το βαν 10 μηχανές με αναμμένες τις σειρήνες... απλή λογική θέλει δεν θέλει διδακτορικά

Και μάθετε επιτέλους να αξιολογείτε καταστάσεις... σταματάτε τους ταλαίπωρους στο δρόμο και αν τολμήσουν και ρωτήσουν κάτι αρχίζετε τις τζάμπα μαγκιές και εκεί που πρέπει να φανείτε μάγκες πάτε σαν αγέλη ζώων...
)

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), πραγματοποίησαν αστυνομικοί λίγο μετά τις 12:00, στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων νεαρών συναδέλφων τους της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Η Αστυνομία είναι σε εγκατάλειψη», κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γιάννης Μακρής, προσθέτοντας ότι "δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάζουμε ανθρώπινες ζωές, όταν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους".

Ο κ. Μακρής δήλωσε πως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ κατήγγειλε πως "την ώρα της δράσης, όταν κλήθηκαν να συνδράμουν περιπολικά της αστυνομικά δεν υπήρχαν, καθώς απασχολούνταν στη φύλαξη προέδρων ομάδων".

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Αντώνης Λιακόπουλος , έκανε λόγο για τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στην Υπηρεσία, λέγοντας ότι "στο τμήμα που υπηρετώ δεν υπάρχει όχημα να κάνουμε τη δουλειά μας. Πολλοί αστυνομικοί προκειμένου να εξοπλιστούν βάζουν χρήματα από την τσέπη τους".

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους αστυνομικούς να παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους, απέχοντας για μισή ώρα από κάθε υπηρεσιακή τους δραστηριότητα, εκτός των επειγόντων περιστατικών.