18 Μαρτίου 2011

ΝΔ Κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία στο θέμα του μισθολογίου των στρατιωτικών

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί για διγλωσσία όσον αφορά το θέμα του μισθολογίου των στρατιωτικών εξαπέλυσε η ΝΔ. Ο Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε δηλώσεις των κκ Ραγκούση και Μπεγλίτη, από όπου σύμφωνα με τη ΝΔ, διαφαίνονται αντίθετες απόψεις για το θέμα.

Ο Ραγκούσης είχε επισημάνει σε συνέντευξή του πως " ένας οικονομολόγος ένστολος ο οποίος εργάζεται για τις ένοπλες δυνάμεις, αυτός δεν μπορεί κατά κανόνα να αμείβεται με διαφορετικό τρόπο από έναν οικονομολόγο, ο οποίος δεν είναι ένστολος, είναι πολίτης ο οποίος εργάζεται σε ένα υπουργείο για παράδειγμα στο υπουργείο Οικονομικών".

Από την άλλη σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Μπεγλίτης σε χθεσινή του δήλωσε ξεκαθάρισε πως "η απόφαση της κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο στον δημόσιο τομέα δεν αφορά και δεν θίγει το ειδικό μισθολογικό καθεστώς που ισχύει και θα συνεχίσει να ισχύει στις Ένοπλες Δυνάμεις."

"Είναι προφανές ότι έχουμε άλλο ένα επεισόδιο σύγκρουσης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αμυνας. Αλλο ένα επεισόδιο στο αλαλούμ της Κυβέρνησης Παπανδρέου, είτε ο Μπεγλίτης δεν συντονίζεται είτε ο κ. Ραγκούσης είναι ασυντόνιστος" επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.