09 Απριλίου 2011

Δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του Κ. Καραμανλή

Δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του Κώστα Καραμανλή σχετικά με την δημόσια τοποθέτησή του για τα πεπραγμένα της πρωθυπουργικής θητείας του.

Παρά τις φήμες για πρόθεσή του να μιλήσει το προσεχές διάστημα, μετά και από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, για θέματα που σχετίζονται με την κατάσταση της οικονομίας τότε και σήμερα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του star.gr δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή στα σχέδιά του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Καραμανλής εξακολουθεί να προσέρχεται στο πολιτικό του γραφείο και να ανταλλάσσει απόψεις με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, αλλά το προσεχές διάστημα τουλάχιστον δεν πρόκειται να υπάρξει δημόσια τοποθέτησή του. Δηλαδή, θα μιλήσει σε χρόνο που θα επιλέξει ο ίδιος, εάν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

Τις προθέσεις του άλλωστε έχει καταστήσει σαφείς ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και αρκετούς μήνες και έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ακριβώς ίδια είναι η άποψή του και σήμερα.

Ο κ. Καραμανλής δεν κρύβει μάλιστα την έκπληξή του, μιλώντας σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος, για τα όσα κατά καιρούς κυκλοφορούν, περί επικείμενης παρέμβασής του.

ΠΗΓΗ http://www.star.gr/politics/86980/


http://citizengr.wordpress.com/2011/04/06/6349/