26 Απριλίου 2011

κ. Μιχελάκη είναι δυνατόν να ήταν λάθος η απογραφή όταν σήμερα έχει αποδειχθεί ότι Σημίτης-Goldman-Sachs έκρυψαν χρέος 4 δις;

Επιμένει ο Γ. Μιχελάκης στην εσωστρέφεια:
«Ιστορικά η απογραφή ήταν λάθος» επανέλαβε σε συνέντευξή του

Βρε καλέ μου άνθρωπε, πες ότι η απογραφή ήταν για τα πανηγύρια και έγινε στο πόδι χωρίς να αποδωθούν ευθύνες κ.λπ για να συμφωνήσουμε και να το βουλώσουν οι προπαγανδιστές του ΠΑΣΟΚ... αλλά μη λες ότι ήταν λάθος τη στιγμή που η ίδια η Eurostat την είχε ζητήσει!!!

Μα καλά είναι δυνατόν να ήταν λάθος η απογραφή όταν σήμερα έχει αποκαλυφθεί και δεν αμφισβητείται ούτε απ' τους ΠΑΣΟΚους ότι υπήρχε κρυφό χρέος Σημίτη 4 δις που κουκούλωσε η Goldman-Sachw με τα swaps!!!! Αυτό και μόνο δεν δείχνει ότι έπρεπε να γίνει απογραφή;... Άσχετα αν ο Αλογοσκούφης έκανε δουλειές του ποδαριού που δεν οδήγησαν στο αποτέλεσμα που έπρεπε... Μην τρελαθούμε κιόλας!!!

Διαβάστε και τι δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης:

Επανέλαβε τη θέση του για την απογραφή επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης, σημειώνοντας ότι αποτελεί και θέση της ΝΔ. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Μιχελάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Εκείνο που θέλω να πω είναι αυτό που έχει ανακοινώσει και το κόμμα, ότι ιστορικά η απογραφή αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος. Κρίνοντας ψύχραιμα τα πράγματα και κάνοντας μια γενναία αυτοκριτική βλέπουμε ότι ιστορικά δεν βοήθησε, ήταν λάθος. Και σε αυτό θέλω να μείνουμε».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για την «αυτοκριτική που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να γίνεται» σημειώνοντας ότι: «μόνο έτσι πιστεύω ότι μπορείς να πείσεις τον κόσμο, και να έρθεις κοντά, και να αποδείξεις ότι εσύ έχεις δει το παρελθόν σου, έχεις δει τα λάθη που έχεις κάνει. Για να μπορείς να προχωρήσεις ασφαλώς στο μέλλον».

Αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας μετά και την αναθεώρηση του ελλείμματος, σημείωσε ότι «ουσιαστικά αυτά τα νούμερα αποδεικνύουν το αδιέξοδο της πολιτικής και την αποτυχία της πολιτικής της κυβέρνησης. Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η ύφεση σκότωσε τα έσοδα. Και τα φορολογικά έσοδα αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές. Και βλέπουμε το αποτέλεσμα και την αποτυχία αυτής της πολιτικής».

Είπε ακόμη ότι στην επικαιροποιημένη πρόταση της ΝΔ για την οικονομία θα υπάρχουν ολοκληρωμένες και κοστολογημένες προτάσεις και υπενθύμισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε προτείνει πρώτος τα περί αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας: «Όταν εμείς το λέγαμε τον Ιούλιο, το λέγαμε ως μια ακόμα κίνηση για να απεμπλακούμε από το μνημόνιο. Αυτοί το έκαναν για να εξυπηρετήσουν το μνημόνιο, και δυστυχώς ήρθε και στην επικαιρότητα αυτό το μέτρο με έναν τραγελαφικό τρόπο. Θυμάστε την συνέντευξη της τρόικα που έφερε σε αντίθεση την τρόικα με την κυβέρνηση, με τις γνωστές ανακοινώσεις της πυτζάμας που έβγαιναν μεταμεσονύκτια; Το θέμα λοιπόν είναι ότι αυτά τα πράγματα θα εξειδικευτούν και θα επικαιροποιηθούν στο νέο Ζάππειο 2. Αυτό θα δώσει και τη διαφορά για πράγματα συγκεκριμένα, κοστολογημένα που πιστεύουμε ότι μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση».