06 Μαΐου 2011

Τα δελτία ειδήσεων μετά τις δηλώσεις Στρος Καν, "έπνιξαν" και τη γιούχα στον Παπανδρέου

http://berry82.files.wordpress.com/2011/03/moutza.jpgΛίγη τσίπα ρε μάγκες εκεί στα δελτία ειδήσεων δεν έχετε; Άξιος ο μισθός σας. Ούτε εντολή από το Μαξίμου να πήρατε για να "εξαφανίσετε" από τα ρεπορτάζ της κηδείας του Απόστολου Σάντα τα γιούχα που ακούστηκαν κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Απόστολου Κακλαμάνη.

Μήπως η περίφημη δεοντολογία σας και η ανάγκη για αντικειμενική ενημέρωση σας υποχρέωσε να το αναφέρεται χαμηλόφωνα στο τέλος του ρεπορτάζ και χωρίς να ακουστούν τα όσα έσουραν στον πρωθυπουργό οι αγανακτισμένοι πολίτες; Όλοι αυτοί που βρέθηκαν στο Α΄ νεκροταφείο πήγαν για να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν πραγματικό ήρωα. Σε έναν άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα πάνω από τη ζωή του. Σε έναν άνθρωπο που λειτουργούσε και ζούσε διαφορετικά από εσάς και υπηρέτησε την πατρίδα με ανιδιοτέλεια. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνετε εσείς σήμερα.

http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5744.html


Εδώ έθαψαν τις δηλώσεις του Στρος Καν που κανονικά θα έριχναν Κυβέρνηση, αυτό δεν θα έθαβαν; Εξάλλου ποιος ξεχνάει, ότι επί τρεις μέρες ασχολούνταν με το ότι ο Καραμανλής είπε την Ελλάδα διεφθαρμένη και όταν αποδείχθηκε ότι το είπε ο ΓΑΠ μουγκάθηκαν... αλλά δεν φταίνε τα ΜΜΕ... αυτά τη "δουλειά" τους κάνουνε... φταίνε οι μαλάκες οι Έλληνες (φώτο) που ακόμα πιστεύουν ότι ο Ρουσόπουλος ή ο Βουλγαράκης έφαγαν λεφτά απ' το Βατοπαίδι ή ότι ο Καραμανλής κατέστρεψε τη χώρα...