12 Ιουλίου 2011

Παχύδερμο εναντίον μάγου για να βγάλει λάδι τον ΓΑΠ: Απίστευτο έγκλημα Παπακωνσταντίνου- Άφησε πίσω του τρύπα 4,5 δισ. ο ανίκανος!

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/themos-karamanlis-magio.jpgΚανονικά όμως το έγκλημα πρέπει να χρεωθεί στο απίστευτο λαμόγιο το παχύδερμο που προεκλογικά μας φόρτωσε τους ανίκανους και τώρα για να πουλήσει φύλλα θέλει να το παίξει πως τους αντιπολιτεύεται! Δηλ. ρε γελοίε Αναστασιάδη, τόοοοσο πολύ μυαλό ήθελε για να καταλάβει κανείς ότι όλο το παρεάκι του ΓΑΠ ήταν ανίκανο;

Εσύ δεν μας έλεγες τους πρώτους μήνες ΠΑΣΟΚ ότι ο κόσμος είναι διατεθειμένος για σκληρά μέτρα:



Εσύ δεν μας έλεγες ότι ο Παπακωνσταντίνου θα τσακίσει του φοροφυγάδες;



Εσύ δεν μας έλεγες ότι τις αποφάσεις τις παίρνει ο "Γιώργος" που αναγκάζεται να κάνει τον μένταλιστ για να μη μας δυσαρεστήσει και γι΄αυτό θα φορολογούσε βαριά τα μεγάλα εισοδήματα;



Τέλος, εσύ δεν μας έλεγες 2 βδομάδες πριν τις εκλογές ότι θα μας χαρίσει τα δάνεια, κάτι που είναι ισοδύναμο έγκλημα κατά των ηλιθίων Ελλήνων με το "λεφτά υπάρχουν";



Ρε αι σιχτίρ καραγκιόζη που θα μας πεις ότι φταίει μόνο ο μάγος και η ηλίθιος είναι αμέτοχος στην κατρακύλα!!!

Διαβάστε τι ανακάλυψε μετά από δύο χρόνια το λαμόγιο για τον "ανίκανο" προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια του Γιωργάκη, σ' όλα τα επίπεδα:

Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία του προϋπολογισμού στο 6μηνο αναδεικνύουν με τον πιο δραματικό τρόπο το απίστευτο έγκλημα που συντελέστηκα σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

Σχεδόν κατά 50% διευρύνθηκε η «μαύρη τρύπα» στην εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, μέσα σε 1 μόλις μήνα: από 3,2 δισ. ευρώ το Μάιο σε 4,53 δισ. τον Ιούνιο!

Και, παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας από τον Μάιο του 2010 έως και τώρα, τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα! Καθίζηση σημείωσαν συνολικά στο α’ εξάμηνο οι εισπράξεις του δημοσίου. Στα κρατικά ταμεία, τα καθαρά δημόσια έσοδα που μπήκαν (από φόρους κλπ) ήταν 3,26 δισ. ευρώ λιγότερα από το στόχο.

Αντιθέτως οι δαπάνες ξέφυγαν και ξεπέρασαν το στόχο κατά 1,27 δισ. ευρώ.

Συνολικά η «μαύρη τρύπα» που άνοιξε στο εξάμηνο έφτασε έτσι στα 4,53 δισ. ευρώ, έναντι 3,2 δισ. στο πεντάμηνο.

Την τραγική ανικανότητα του κ. Παπακωνσταντίνου πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες με τα οδυνηρά μέτρα που περιέχονται στο Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη στην κυβέρνηση…