19 Ιουλίου 2011

Η διαφορά κυρίαρχου κράτους και κράτους μαριονέτας των αμερικανοεβραίων

Οι εβραίοι κατέλαβαν τελικά το γαλλικό γιοτ και το οδήγησαν στο λιμάνι του Ασντότ, όπου αφού ανακρίνουν τους επιβαίνοντες φαντάζομαι κάποια στιγμή θα τους απελάσουν. Στο πλοίο επέβαιναν μεταξύ άλλων Γάλλοι και ένας Έλληνας. Διαβάστε την ανακοίνωση των Γάλλων για τους συλληφθέντες πολίτες τους και διαβάστε και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚικού ΥΠΕΞ [φώτο η ανακοίνωση απ' το ΑΠΕ] για να καταλάβετε τι σημαίνει προτεκτοράτο των εβραιοαμερικάνων:

«Η Γαλλία κάλεσε σήμερα το Ισραήλ να αντιδράσει με "μέτρο" και "υπευθυνότητα" απέναντι στους επιβαίνοντες στο γαλλικό γιοτ.

"Επισημάναμε εδώ και αρκετές ημέρες στις ισραηλινές αρχές ότι αν το γαλλικό πλοίο προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό (της Γάζας) και οι ισραηλινές αρχές αποφασίσουν να το σταματήσουν, περιμένουμε από αυτές να αντιδράσουν με υπευθυνότητα και μέτρο, σεβόμενες όλα τα δικαιώματα των πολιτών και επιτρέποντάς τους να επιστρέψουν άμεσα στη Γαλλία", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών Μπερνάρ Βαλερό.

"Η πρεσβεία της Γαλλίας και το γενικό προξενείο της Γαλλίας στο Τελ Αβίβ έχουν κινητοποιηθεί για να προσφέρουν προξενική προστασία στους υπηκόους μας", πρόσθεσε.

Διαβάστε τώρα και πως απολογήθηκε στους εβραίους το ελληνικό ΥΠΕΞ για τον Έλληνα υπήκοο

«Στο πλαίσιο επιχείρησης που διεξήγαγε σήμερα, το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ ανέκοψε τον πλου του σκάφους "Dignite", σημαίας Γαλλίας. Το εν λόγω σκάφος είχε λάβει άδεια από τις λιμενικές αρχές του Καστελορίζου να αποπλεύσει με προορισμό την Αλεξάνδρεια, αλλά εν πλω μετέβαλε την πορεία του με κατεύθυνση τη Γάζα.[sorry guys μας ξέφυγαν...]

Μεταξύ των επιβαινόντων συγκαταλέγεται και ένας Έλληνας πολίτης, ο οποίος επιβιβάσθηκε παράτυπα στο σκάφος [sorry guys δεν τον είδαμε], παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων ελληνικών αρχών ότι δε διαθέτει κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα. Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών είχε αποθαρρύνει, με ανακοίνωσή του από 22 Ιουνίου, τη συμμετοχή Ελλήνων πολιτών στο εν λόγω εγχείρημα

Πουθενά έστω μια τυπική έκκληση στους εβραίους να μην τον πειράξουν... τίποτα!!!
Οπότε τι κάνουμε;
Τον αφήνουμε στη μοίρα του επειδή δεν είχε μαζί του διαβατήριο ή ταυτότητα και παράκουσε τις εντολές των εβραίων...