13 Ιουλίου 2011

Τζότζολα: "Προβοκάτσια το βίντεο"... λογικό... μιας και δεν το εγκρίνουν οι διαφημιστικές του ΠΑΣΟΚ

Λογική η αντίδραση κάποιων στη ΝΔ μιας και επιβάλλεται από τους γνωστούς ΠΑΣΟΚους διαφημιστές-επικοινωνιολόγους που επί ΝΔ είχαν την επικοινωνία-διαφήμιση των ΕΛΤΑ και επί ΠΑΣΟΚ πήραν και του ΟΠΑΠ και τώρα αγχώνονται γιατί βλέπουν ότι προσπάθειες ανώνυμων φίλων και προπάντων δωρεάν, μπορεί να απειλήσουν τα εκατομμύρια που τσιμπάνε απ' τα δεξιά ζώα, εδώ και 100 χρόνια, για να τους έχει το ΠΑΣΟΚ στην πρίζα και να μην τολμάνε να σηκώσουν επικοινωνιακά κεφάλι.

Εννοείται πως η απάντηση από τη ΝΔ θα έπρεπε να ήταν: Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε όλα τα ανώνυμα βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube, γι αυτό απευθυνθείτε στους δημιουργούς... και τέλος πάντων η ΝΔ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει το βίντεο... αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε η απάντηση να είναι: "Το συγκεκριμένο βίντεο είναι προβοκάτσια" όπως είπε η κ. Τζότζολα [αν ισχύει η δήλωση αυτή]. Να αποκαλούμε προβοκάτορα κάποιον "άρρωστο" και αμετανόητο φίλο της ΝΔ που θέλησε να προβάλει τη θέση του Σαμαρά έστω και άκομψα για μερικούς και μερικές... είναι σα να φτύνουμε τους Νδίτες στα μούτρα και να παρακαλάμε να είμαστε αρεστοί από το ΠΑΣΟΚοκρατούμενο σύστημα επικοινωνίας...

Διαβάστε και την είδηση:
Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο ξεκινούσε με τη φράση «λεφτά υπάρχουν», προκάλεσε πανικό στη ΝΔ. Ο ένας λόγος ήταν ότι χαρακτήριζε τον Μπαρόζο «κατοχικό πρωθυπουργό», ενώ ο Ο.Ρεν κατά τον άγνωστο… σκηνοθέτη είχε τον τίτλο του «κατοχικού αντιπροέδρου»! Αυτό που ενόχλησε ίσως περισσότερο ήταν η συνέχεια, καθώς μετά την προβολή στιγμιοτύπων από συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων», το βίντεο τελείωνε με πλάνα του Αντώνη Σαμαρά και την λέξη restart (επανεκκίνηση δηλαδή), φανερώνοντας τα «γαλάζια» πιστεύω του δημιουργού του.

Πιθανότατα το βίντεο να αποτελεί αυτοσχεδιασμό κάποιου ανώνυμου ΟΝΝΕΔίτη, καθώς είναι πανεύκολο να κατασκευασθεί και να αναρτηθεί στο youtube. Αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί, έκανε δήλωση μέχρι και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ Β. Τζότζολα, που χαρακτήρισε το βίντεο «προβοκάτσια»! Προφανώς, «τους έζωσαν τα φίδια» ότι στην επόμενη συνάντηση Σαμαρά με Μπαρόζο – Ρεν θα τον ρώταγαν και «τι είναι αυτό το βίντεο Αντώνη;»

http://www.star.gr/parapolitika/
Διαβάστε κι αυτό: Και βέβαια δεν θα μπορούσε να φτιάξει η ΝΔ βίντεο που θα ενοχλούσε το ΠΑΣΟΚ