07 Αυγούστου 2011

Για να μην σας δουλεύει ο Χατζηνικολάου που λέει ότι ο ΓΑΠ δεν πήγε διακοπές: Με βαράκια στη Σέριφο ο ΓΑΠ-Βατραχοπέδιλα η Άντα!

[Αναφορικά με την προηγούμενη ανάρτηση και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου στηρίζει λυσσωδώς ΓΑΠ διαβάστε και το παρακάτω που αποδεικνύει πόσο ο Γιωργάκης έδωσε το καλό παράδειγμα και δεν πήγε διακοπές όπως παραμυθιάζει όσους τον διαβάζουν ο Νίκος Χατζηνικολάου]

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη-star.gr

Στη Σέριφο για διακοπές βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά της συζύγου του, Άντας. Αυτό δεν είναι είδηση, είναι γνωστό. To έχουμε ξαναγράψει. Το θέμα είναι τι κάνει στις διακοπές του ο Πρωθυπουργός;

Η απάντηση απλή: Γυμναστική! Λεπτό δεν κάθεται! Το πρωθυπουργικό ζεύγος μένει σε παραδοσιακά πέτρινα ενοικιαζόμενα σπίτια πάνω από την παραλία Λιά και ξεκουράζεται κάνοντας εντατική… «προπόνηση».

Όπως μάθαμε, οι πέτρινες κατοικίες ανήκουν στον σκηνογράφο-σκηνοθέτη, Μανώλη Παντελιδάκη και τα παράθυρα τους βλέπουν μόνο στη θάλασσα και όχι στο δρόμο, προκειμένου να προστατεύουν τους εκλεκτούς τους ενοίκους.

Τα μάτια του star.gr ήταν εκεί και τα είδαν όλα.

Συγκεκριμένα, στις 16:00-16:30, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε τη γυμναστική του στην αυλή του σπιτιού όπου διαμένει, και καθόλου δεν τον ενοχλούσε, που όσοι έκαναν μπάνιο εκείνη την ώρα, τον κοιτούσαν εμβρόντητοι.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις φωτογραφίες, το τρίτο σπίτι από αριστερά, είναι αυτό στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός, και δίπλα στον φοίνικα έκανε τη γυμναστική του.

Τι περιλάμβανε η άσκηση του; σχεδόν τα πάντα! Βαράκια με λάστιχα, κάμψεις και push -ups, για περίπου 30 λεπτά. Απ’ ότι φαίνεται, ήρθε οργανωμένος από την Αθήνα ο Πρωθυπουργός έχοντας βάλει στη βαλίτσα του, και τα όργανα γυμναστικής του. Μάλιστα ανά δυο λεπτά, ξεκουραζόταν λιγάκι, καθόταν σε μια καρέκλα, λιαζόταν και έπειτα ξεκινούσε ξανά την προπόνηση.

Από τις 16:30 και μετά, κατέβηκε στην παραλία Λιά. Πρόκειται για μια από τις πιο «in» παραλίες του νησιού, την οποία προτιμούν πολλοί επώνυμοι ενώ στην άκρη της, θα δει κανείς και γυμνιστές.

Φορώντας μαύρο κοντό μαγιό, ο κύριος Παπανδρέου βούτηξε κατευθείαν στη θάλασσα και κολύμπησε σαν δελφίνι, φτάνοντας στα… άπατα! Από δίπλα και η ακτοφυλακή, που δεν τον άφησε λεπτό από τα μάτια της.

Στην προσπάθεια μας να τον φωτογραφήσουμε, μπήκε μπροστά η προσωπική του ασφάλεια, που αποτελείται από 10 φρουρούς: «Σας παρακαλώ. Αυτές είναι προσωπικές στιγμές. Αν θέλετε πηγαίνετε να του μιλήσετε και να τον χαιρετήσετε, αλλά όχι φωτογραφίες», μας είπε ένας από τους άνδρες του.

Μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, ήταν και η σύζυγος του, Άντα Παπανδρέου. Γύρω στις 16:50, κατέβηκε και εκείνη στην παραλία, κρατώντας τα βατραχοπέδιλα της.

Αφού λοιπόν βούτηξε και εκείνη με το σύζυγο της, έπειτα από λίγο ξαναβγήκαν και έπιασαν κουβέντα με τον σκηνογράφο-σκηνοθέτη Μανώλη Παντελιδάκη, που ήδη βρισκόταν στην παραλία της Λιάς.

Εκτός πάντως από τον κύριο Παντελιδάκη, ο πρωθυπουργός έπιασε κουβέντα και με άλλο κόσμο που βρισκόταν στην παραλία, και φαινόταν άνετος και φιλικός με όλους.

Γύρω στις 17:30, ο Πρωθυπουργός ξαναβούτηξε με την σύζυγο του, η οποία βγήκε μετά από πέντε λεπτά, και έπειτα από σχεδόν 20 λεπτά, αποχώρησε μόνη της από την παραλία, προκειμένου να κατευθυνθεί στα σπίτια που διαμένουν.

http://www.star.gr/politics/102192/