26 Οκτωβρίου 2011

Αλλαγές έχουν προστεθεί χειρόγραφα στο πολυνομοσχέδιο μετά την ψήφισή του!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου[Αυτά ας τα βλέπουν οι αφελείς που παραξενεύονται που η τρόικα δεν έχει καμία εμπιστοσύνη και θέλει να βάλει επιτρόπους παντού. Οι αφελείς που πέφτουν στην παγίδα του ΠΑΣΟΚ βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα (τους επιτρόπους) και δεν βλέπουν το αίτιο δηλ. το μπουρδ@@ που ζούμε όπου ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει]

Αλλαγές... εκ των υστέρων στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων την περασμένη εβδομάδα έκανε το υπουργείο Οικονομικών, λίγο πριν από την προβλεπόμενη τυπική ψήφισή του επί του συνόλου.

Με τη διόρθωση του ψηφισμένου νομοσχεδίου εξαιρούνται από το καθεστώς της εφεδρείας τους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ που υπηρετούν στην αλλοδαπή.

Ο αναπληρωτής υπουργός κ. Π.Οικονόμου χαρακτήρισε τις αλλαγές «καθαρά νομοτεχνικές» και σημείωσε ότι πρόκειται για παρατήρηση βουλευτών που αν και έγινε αποδεκτή από τον υπουργό κ. Ευ Βενιζέλο, εντούτοις δεν ειπώθηκε ρητά για να καταγραφεί στα πρακτικά.

ΥΓ. Οι προσθήκες είναι πολύ περισσότερες (πχ και η Διαμαντοπούλου αφαίρεσε από την εργασιακή εφεδρεία κάποιους υπαλλήλους) αλλά πέρασαν απαρατήρητες μιας και η ΝΔ δεν ασχολείται... μάλιστα για να φανταστείτε το μπάχαλο οι αλλαγές έχουν προστεθεί χειρόγραφα στο δακτυλογραφημένο κείμενο που εστάλη για δημοσίευση...