15 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

     Μόλις γύρισα από το Σύνταγμα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Μέχρι τώρα δεν σας είχα γράψει τίποτα για τους "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ"της Ελλάδας.
    Τι είδα σήμερα?. Τα πάντα. Χάμπουργκερ,σουβλάκια,χοτ ντόγκ, άφθονη μπύρα και κρασί, ορχήστρες,χορούς ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται εδώ και εκεί,αλλοδαπούς με καθρεπτάκια και φακούς,τι να σας γράφω τώρα.
    Όλοι με ένα βλέμμα χαρούμενο και απλανές,άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ,τεμπελχανάδες και κοπρόσκυλα σαν τον ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.
    Τελικά το ΠΑΣΟΚ σας προσέχει ρε αχάριστοι.
     Δεν είχατε τι να κάνετε Σάββατο βράδυ? Το ΣΥΣΤΗΜΑ θα σας δώσει μια παράσταση ΤΣΑΜΠΑ και μετά θα πάτε είτε στο σπιτάκι σας η στα after χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
     Τον Ιούνιο στη μεγάλη πράγματι εκείνη συγκέντρωση ,όταν κατά τις 12 το μεσημέρι,το πλήθος εξαγριωμένο και έτοιμο για την μεγάλη επίθεση,έπεσε πάνω στο σιδερένιο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ που είχαν στήσει μπροστά στη βουλή,μου έκανε εντύπωση ότι ξαφνικά από το πουθενά ξεπετάχτηκαν καμιά    εικοσαριά άτομα που με κραυγές και βρισιές άρχισαν να αποθαρρύνουν τον κόσμο να μη κάνει ΝΤΟΥ.
     Να αναφέρω ακόμα ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ είχε αρχίσει να φεύγει πίσω από το οδόφραγμα,σαν να άφηνε ελεύθερο το πεδίο για ΕΙΣΒΟΛΗ.
     Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.Βγήκαν τα κολόπαιδα της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ και εκεί τελείωσε το πανηγυράκι .
     Με κάποιον που συζήτησα το γεγονός,μου είχε πει πως πάντοτε όταν πάνε να ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, έρχεται ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ,και τα πάντα ηρεμούν.
      Δυστυχώς για εμάς τα ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.Μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει και το θαύμα αυτό δεν θα έρθει ούτε από τα ΔΕΞΙΑ ούτε από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
      Θα έρθει ΑΠΟ  ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ.