07 Νοεμβρίου 2011

Ευφορία στη Συγγρού: 1513 όρους της ΝΔ αποδέχθηκε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Συγκρατημένη ικανοποίηση» [ΚΑΚΩΣ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ...] επικρατεί στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού από τις εξελίξεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. «Η πρώτη φάση πήγε καλά, ο κ. Παπανδρέου παραιτήθηκε όπως ήταν ο πρώτος όρος που είχαμε θέσει», δήλωσε στέλεχος του ηγετικού επιτελείου [ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΘΘΘΑΑΑΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ";] και πρόσθεσε: «τώρα πρέπει να δούμε τη δεύτερη φάση που είναι σε εξέλιξη».

Η ΝΔ επιθυμεί η κυβέρνηση να είναι βραχύβια και να έχει συγκεκριμένη αποστολή [ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ]. Ο όρος ότι η προκήρυξη των εκλογών θα γίνει «άμεσα» [ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4-5 ΜΗΝΕΣ;] μετά την υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου ήταν σύμφωνα με πληροφορίες απαίτηση του κ. Αντώνη Σαμαρά. Μένει βέβαια να αποφασιστεί ο νέος Πρωθυπουργός [ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ] και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση και να διευκρινιστεί ποιο ακριβώς θα είναι εύρος των αρμοδιοτήτων της από το οποίο συναρτάται και η διάρκειά της. Πάντως η ΝΔ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συμμετέχουν δικά της στελέχη ή πρόσωπα από τα άλλα κόμματα [ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΧΑΡΑΤΣΙΑ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ].

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Σαμαράς κάλεσε σε σύσκεψη τους συνεργάτες του κ.κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη, Δημήτρη Σταμάτη και Χρήστο Σταικούρα οι οποίοι στην συνέχεια θα συναντηθούν με τα στελέχη της κυβέρνησης. Πάντως δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς υπάρχουν και εκείνοι που εκφράζουν φόβους ότι ο κ. Σαμαράς εγκαταλείπει σταδιακά την αντιμνημονιακή γραμμή, γεγονός που μπορεί να έχει πολιτικό κόστος [Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚ@@ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ].