20 Δεκεμβρίου 2011

Παπαγεωργόπουλος-Προδιαγεγραμένη η κατάληξή του κι ας μη φταίει: Όποιον ρωτάς στην Τσιμισκή θα σου λεει ότι έκλεψε

Χθες το βράδυ στις ειδήσεις του MEGA διέπραξαν την εξής αθλιότητα: Ενώ ο Παπαγεωργόπουλος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι τα προηγούμενα 10 χρόνια, μαζί με τη γυναίκα του, είχαν δηλωμένα εισοδήματα 2,2 εκ ευρώ, οπότε είναι λογικό να έχει 1 εκ στην Τράπεζα, το MEGA και η Τρέμη έλεγαν ότι στην ανακοίνωσή του δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα και το πως βρέθηκαν 1 εκ ευρώ στο λογαριασμό του!! 

Καλά του κάνουν όμως του Παπαγεωργόπουλου, γιατί μπορεί να είναι έντιμος και να μην έχει καταχραστεί ένα ευρώ, αλλά θα πληρώσει με δημόσια διαπόμπευση σαν αυτή που υπέστησαν χωρίς αποδείξεις οι Ρουσόπουλος-Βουλγαράκης και στο τέλος μπορεί μεν να γλυτώσει τη φυλακή αλλά όποιον θα ρωτάς στην Τσιμισκή θα σου λέει ο Παπαγεωργόπουλος είναι κλέφτης επειδή το είπαν τα κανάλια... και η εικόνα αυτή θα περάσει γιατί τώρα που του την πέφτουν όλοι, δεν έχει έναν άνθρωπο να τον υπερασπιστεί. Κανένας κερατάς από όσους τάϊσε φανερά στο TV100 ή κρυφά δεν θα βγει να πει μια κουβέντα υπερ του...

Από αυτή την άποψη λοιπόν καλά θα πάθει για να του γίνει μάθημα (που δεν θα του γίνει γιατί η βλακεία σε θέματα επικοινωνίας είναι αγκιστρωμένη στο DNA της δεξιάς) όποτε κάτσει ξανά σε καρέκλα...

Διαβάστε και τι είπε το πρωι στον ΣΚΑΪ:

Για απηνή διωγμό εναντίον του από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος στην ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον του ο αρμόδιος εισαγγελέας.

«Πριν 4 χρόνια συνέλαβα σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για υπεξαίρεση στο Δήμο από το 1993, έστειλα την υπόθεση στον εισαγγελέα, και από τότε ξεκίνησε απηνής διωγμός στο πρόσωπο του δημάρχου και στο πρόσωπό μου από την τοπική του ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε.

Ερωτηθείς γιατί ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη, δήλωσε ότι «κάνει την δουλειά του τού διαβίβασαν πληροφορίες που είναι χαλκευμένες. Ο εισαγγελεύς έχει ψευδή στοιχεία στα χέρια του». «Δεν έχω λάβει ακόμη το κατηγορητήριο στα χέρια μου» πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε ο τέως δήμαρχος, το εισόδημα που δήλωσε με την οδοντίατρο σύζυγό του ανέρχεται σε 2,2 εκατ. ευρώ. «Τα τελευταία 12 χρόνια αγόρασα ένα διαμέρισμα 50 τμ. Όλες οι εισπράξεις μας είναι δηλωμένες. Όλα τα δηλωθέντα ποσά είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες. Ήμουν 17 χρόνια βουλευτής, 12 χρόνια δήμαρχος και προηγουμένως 10 χρόνια οδοντίατρος. Τα τελευταία 29 χρόνια καταθέτω όλα μού τα εισοδήματα στο πόθεν έσχες και στις φορολογικές δηλώσεις»