28 Ιανουαρίου 2012

Εκατό χρόνια πίσω χάρη στο ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου!

Πάλι κουτόχορτο έχει το μενού σήμερα! Παντού αναγράφεται τι ζητάνε οι Γερμανοί (σύμφωνα με τους ΄|Αγγλους των FT που είναι γνωστό τι ρόλο παίζουν...) αλλά πουθενά δεν γράφεται ποιος φταίει και φτάσαμε στο να ζητάει ο καθένας ότι γουστάρει!!! Αυτό εννοούσε η αξιόπουστα όταν έλεγε ότι θα αυξήσει το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό; 

Φυσικά τα ζώα για άλλη μια φορά θα φάνε το κουτόχορτο, θα φταίνε οι Γερμανοί-Ευρωπαίοι και θα ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ...

Και τώρα τι κάνουμε ειναι το θέμα; Ή μόκο με Γερμανό Επιτροπο και iphone,plasma TV, και "εμείς να περνάμε καλά" ή "όξω απ' την παράγκα ρε" αλλά να ξέρουμε ότι θα την βγάλουμε για πολλά χρόνια χωρίς iphone και θα τραβήξουμε πείνα... άρα το θέμα είναι: ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ;... Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι, όπως απέδειξε μεγαλοπρεπώς το 2009... άρα το πιθανότερο είναι: μόκο και συνεχίζουμε με ευρωπαίο επίτροπο... μπας και μπει και καμιά τάξη στο μπουρδέλο που ζούμε


Διαβάστε τι γράφει το ΒΗΜΑ...κουβέντα για Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ που μας έφεραν στη σημερινή ξεφτίλα ο μόνος που φταίει είναι ο Γερμανός...ο καριόλης-ναζί που θέλει πίσω τα λεφτά του σε αντίθεση με εμάς τους Έλληνες που όποιος μας χρωστάει του τα χαρίζουμε:

Εκατό χρόνια πίσω

Η είδηση που δημοσιεύθηκε στον διεθνή Τύπο είναι ακριβής. Οι Γερμανοί, εν μέσω των διαπραγματεύσεων για τα χρέη μας και τη νέα δανειακή σύμβαση, επανέφεραν παλαιότερη ιδέα τους για εγκατάσταση κοινοτικού επιτρόπου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ελέγχει τη συλλογή των δημοσίων εσόδων και την περιστολή των δημοσίων δαπανών.

Προφανώς πρόκειται για την ενεργοποίηση ενός ακόμη εργαλείου πίεσης προς την Ελλάδα ώστε να συμμορφωθεί και να αποδεχθεί το οικονομικό πρόγραμμα που θα συνοδέψει τη ρύθμιση των χρεών και το νέο δάνειο.

Και βεβαίως δηλώνει την έλλειψη εμπιστοσύνης εταίρων και δανειστών απέναντί μας. Εκτός κι αν επανέρχεται προκειμένου να εξωθήσει την εγχώρια πολιτική τάξη προς ένα απονενοημένο διάβημα.

Οπως κι αν έχει πάντως είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται σε αυτή την κρίσιμη φάση τέτοια εργαλεία πίεσης και εκβιασμού πρός μια χώρα και ένα λαό από υποτιθέμενους αλληλέγγυους εταίρους και συμμάχους.

Οφείλουν να γνωρίζουν άπαντες ότι τέτοιες εκβιαστικές πρακτικές πληγώνουν και εξεγείρουν τον ελληνικό λαό. Ας μην αυταπατώνται τέτοιες επιλογές που μας γυρνούν ένα αιώνα πίσω δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Θα επιστραφούν ως μη γενόμενες και οι εμπνευστές της επιβολής και της σκληράδας θα πληρώσουν εντέλει τα επίχειρα των ακραίων επιλογών τους.

ΤΟ ΒΗΜΑ