13 Ιανουαρίου 2012

Όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο προδοτικός ρόλος της Κυβέρνησης... και η ΝΔ μούγγα

Γερμανικές πηγές κάνουν λόγο ότι η ΕΕ (η οποία δεν συμμετέχει αλλά παρακολουθεί τις συνομιλίες) πιέζει για επιτόκιο κάτω από 4% για τα ομόλογα που θα δοθούν σε ανταλλαγή των παλαιών. Αντίθετα η ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την μούγγα της ΝΔ, θα στείλει αντιπροσωπεία στο ΔΝΤ προκειμένου να συζητήσουν με στελέχη του το θέμα του επιτοκίου, όπως μεταδίδει ο Μ. Ιγνατίου.

Ποιος ο λόγος συζήτησης; Είναι προφανέστατο:

Το ΠΑΣΟΚ θέλει όπως-όπως να κλείσει το θέμα του PSI ώστε να πανηγυρίσει ότι μείωσε το χρέος κατά 100 δις (που δεν θα είναι 100 αλλά λέμε τώρα) και στα παπάρια τους αν το χρέος σε 1-2 χρόνια ξαναεκτοξευθεί στο 200% του ΑΕΠ.

Αντίθετα ώρα με την ώρα γίνεται σαφέστερο ότι οι ξένοι πιέζουν ώστε το επιτόκιο να είναι χαμηλό γιατί ξέρουν ότι αν είναι πάνω από 4% σε 1-2 χρόνια θα είμαστε στο ίδιο σημείο!

Οι ξενοί δηλ. πιέζουν για επιτόκιο κάτω από 4% (όχι επειδή μας αγαπάνε, ούτε οι μαλακίες των γραφικών ότι θέλουν να μας αγοράσουν, αλλά επειδή φοβούνται το ντόμινο αν η Ελλάδα καταρρεύσει) και οι προδότες του ΠΑΣΟΚ έχουν δεχθεί επιτόκιο πάνω από 5% και στέλνουν αντιπροσωπεία στο ΔΝΤ για να πείσουν τους ξένους να δεχθούν επιτόκιο πάνω από 5%!!