11 Ιανουαρίου 2012

Άρθρο για αυτοικανοποίηση ηλιθίων: "Δουλεύουμε" περισσότερο απ' όλους στον ΟΑΣΑ... δουλεύουμε όμως τον εαυτό μας

Πάλι θα βγούνε οι γνωστοί ηλιθιοι που αυτοικανοποιούνται λέγοντας ότι δουλεύουμε περισσότερο από τους γερμανούς...αντί να ντρέπονται για την ξεφτίλα μας που κολοβαράμε στο δημόσιο, χωρίς να παράγουμε τίποτα. Τα έχουμε ξαναπεί: μπορεί να δουλεύεις 60 ώρες τη μέρα και να μη βγάζεις τη δουλειά που ο άλλος βγάζει σε 2-3 ώρες, είτε λόγω τεμπελιάς και ωχαδερφισμού, είτε λόγω ανοργανωσιάς είτε λόγω έλλειψης μηχανογράφησης (θυμηθείτε όλους αυτούς τους μπλε φακέλους με τα κορδονάκια που κατακλύζουν όλο το δημόσιο)... όπως μπορεί να κοιτάζεις το βιβλίο όλη μέρα και το βράδυ να μην έχεις διαβάσει ούτε μία σειρά...

Διαβάστε και το άρθρο με το οποίο θα αυνανιστούν για άλλη μία φορά οι ηλίθιοι:


Οι Έλληνες και οι Ιταλοί εργάζονται περισσότερο από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, σύμφωνα με τα πορίσματα της μελέτης του ΟΑΣΑ, στα οποία αναφέρεται σήμερα η Wall Street Journal.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα αποτελεί συνήθη τακτική σε περιόδους κρίσεων να κατηγορείται το θύμα. Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν σήμερα τους Έλληνες και τους Ιταλούς ότι εάν δούλευαν περισσότερο, άλλοι λαοί - όπως οι Γερμανοί ή οι Αμερικάνοι- δεν είχαν προβλήματα.

Μόνο που αυτό δεν είναι ακριβές, επισημαίνει και παραπέμπει στην εν λόγω μελέτη από την οποία προκύπτει ότι Έλληνες και οι Ιταλοί εργάζονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τους Έλληνες επισημαίνει ότι εργάζονται σήμερα περισσότερες ώρες από ότι το 1998, κάτι που δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο λαό στα πλαίσια του ΟΑΣΑ.

Εντούτοις, συνεχίζει, παρατηρούνται τα γνωστά προβλήματα, τα οποία οφείλονται στη χαμηλή παραγωγικότητα της οικονομίας που οφείλεται με τη σειρά της σε θέματα διαρθρωτικά για κάποια από τα οποία οι λαοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.