23 Ιανουαρίου 2012

Γρ. Πεπόνης: Υπερ της αρχειοθέτησης της υπόθεσης με τα CDS του Αντρίκου ;)... τώρα τι θα πούνε οι αφελείς που τον ηρωοποίησαν;

[Το πιάσατε το υπονοούμενο; Στείλανε την μια υπόθεση για μπουγάδα στη Βουλή, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει πλειοψηφλια και θα καθαρίσει, και την άλλη υπόθεση του Αντρίκου που δεν έχει ασυλία φρόντισαν οι ίδιοι να την αρχειοθετήσουν! Έκαναν και ντόρο ότι δήθεν πιέζονται αλλά δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, για να αποκτήσουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και για να πεταχτούν οι αφελείς να τους ηρωοποιήσουν... και μας έσκασαν τη βόμβα... Έτσι λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ για να μαθαίνουν οι αφελείς που τους ηρωοποίησαν και ήθελαν να τους προστατεύσουν από το ΠΑΣΟΚ!!!]

Υπέρ της αρχειοθέτησης της υπόθεσης με τα CDS στην οποία είχε εμπλακεί το όνομα μέλους της οικογένειας Παπανδρέου είχε ταχθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο ο οικονομικός Εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

Για την αρχειοθέτηση είχε ενημερώσει τον προϊστάμενο του στον Αρειό Πάγο, Νικο Παντελή. Ωστόσο, έως σήμερα η υπόθεση δεν έχει τεθεί στο αρχείο και ερευνάται.

Εν τω μεταξύ, αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου καταγγέλλοντας αντιδικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Αρχής για την οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησε να σταλεί στη Βουλή για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησής του.

Ο κ. Γεωργίου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο οικονομικός εισαγγελέας δεν δέχθηκε τις εξηγήσεις του αν και τον είχε καλέσει ως ύποπτο, ούτε έλαβε υπόψιν τέσσερις ογκωδέστατους φακέλους που κατέθεσε με στοιχεία για τον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009.