23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ προκάλεσε στη Γερμανία η αποκάλυψη Χατζηνικολάου!!!: Αλκοολικιά η Μέρκελ! Άφωνη έμεινε η υφήλιος

[Θα το πληρώσεις πολύ άσχημα μωρή αυτό που έκανες στον Τράγκα!!]

«Γερό ποτήρι» φαίνεται ότι είναι η Γερμανίδα καγκελάριος που δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει πόσο της αρέσει η γερμανική μπύρα. Έτσι σε συγκέντρωση υποστηρικτών του κόμματος της των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) η Άνγκελα Μέρκελ γιόρτασε την παράδοση της «Political Ash Wednesday» με μία πρόποση κρατώντας ένα ποτήρι μπύρα. Η γιορτή αυτή είναι συνηθισμένη στη Γερμανία και πραγματοποιείται κάθε χρόνο Τετάρτη προκειμένου οι Γερμανοί πολιτικοί ηγέτες να συγκεντρώσουν τους οπαδούς τους και να δώσουν πύρινες ομιλίες.


(Όποιος αναρωτηθεί γιατί αφού η Μέρκελ μπεκρουλιάζει, το ποτήρι είναι συνέχεια γεμάτο να του καεί η οθόνη :)))

Φυσικά δεν έγινε γνωστό πόσα ποτήρια κατανάλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» με αλκοόλ στο χέρι. Για παράδειγμα μία φωτογραφία της από το 2002, τρία χρόνια πριν εκλεγεί καγκελάριος, την δείχνει και πάλι να πίνει μπύρα.


Επίσης πλάνα του BBC από την σύνοδο των G8 το 2007 δείχνουν την Άνγκελα Μέρκελ να τα πίνει με τον τότε Αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους και τον τότε Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον. [Τι κι αν ο τίτλος του βίντεο είναι: Μεθυσμένος ο Μπους στη σύνοδο των G20 και δείχνει τον Μπους να πίνει μπύρα... ο Νικολάκης βλέπει ότι η Μέρκελ πίνει]