13 Φεβρουαρίου 2012

Κοιμηθείται και απόψε ήσυχοι: Η Μίκα δεν παραιτείται από βουλευτής και θα τα φροντίσει όλα... μιλώντας για πρώτη φορά στη Βουλή

Τραγική περίπτωση η νεαρά πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μίκα Ιατρίδη (φώτο με τον φωστήρα), η οποία όμως θα κρατήσει την έδρα για να σώσει τη χώρα. Μας εξηγεί γιατί δεν ψήφισε το μνημόνιο και λέει δεν το ψήφισε γιατί θα αυξήσει το ΦΠΑ στα νησιά. Που το είδε γραμμένο μόνο αυτή ξέρει.


Γιατί όπως είπαμε το μνημόνιο θέτει γενικούς κανόνες που πρέπει να εξειδικευθούν με εφαρμοστικούς νόμους και ως γνωστόν η ΝΔ έχει δεσμευθεί ότι δεν θα δεχθεί αύξηση ΦΠΑ στα νησιά.

Μάλιστα η Μίκα αν αντί να φροντίζει την κόμμωση και την αμφίεση, φρόντιζε να ενημερώνεται θα ήξερε ότι σε δύο συναντήσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί κάποια στιγμή μεχρι τον Ιούνιο, η ΝΔ έχει καταθέσει προτάσεις που λένε να μην αυξηθεί το ΦΠΑ των νησιών.

Αλλά είπαμε η Μικα από το κομμωτήριο διάβασε αυτό που δεν διάβασαν οι "προδότες συνάδελφοί της στη Βουλή"...

Βέβαια είναι απορίας άξιο ότι αυτά δεν τα είπε στον Σαμαρά όταν τη ρώτησε γιατί δεν θα ψηφίσει... τότε του απάντησε Πρόεδρε ο κόσμος με πιέζει και εννοούσε εγώ πάω με το ρεύμα...

Τέτοια νούμερα δεν θα μας λείψουν καθόλου... και τα αφήνουμε να σώσουν τους υπόλοιπους.

Πως θα τους σώσει η Μίκα; Πιθανώς παίρνοντας για πρώτη φορά το λόγο στη Βουλή...

Από το 2009 που εκλέχτηκε δεν έχει μιλήσει ποτέ στη Βουλή...

το μόνο που έχει κάνει είναι καμιά 15αριά ερωτήσεις για το κλείσιμο ορφανοτροφείων και τέτοια

Αυτά για να ξέρετε ποιοι θα σας σώσουν