14 Μαρτίου 2012

Κελάιδα όσο θες... δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου (βίντεο)

Μετά τις αιχμές που άφησε ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Πέτρος Χριστοδούλου, στην κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το έλλειμμα του 2009, μιλώντας για ατυχείς δηλώσεις του Γ.Παπακωνσταντίνου και του Γ.Παπανδρέου που μας οδήγησαν στο μνημόνιο, ο υπουργός Περιβάλλοντος υπεραμύνθηκε των χειρισμών του και τόνισε: 


«Η χώρα δεν μπήκε στο Μνημόνιο λόγω δηλώσεων, αλλά λόγω ψεμάτων. Οι αβλεψίες και η απόκρυψη στοιχείων οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο».

Τα ψέμματα τα δικά σου εννοείς... όταν μας παραμύθιαζες και έλεγες χαμογελώντας: "όλοι φανταζόμαστε ποιον πρωθυπουργό εννοούσε ο Γιούνκερ" (όταν έλεγε ότι Πρωθυπουργός είπε: "διοικώ μια διεφθαρμένη χώρα")



Φυσικά ο ψεύτης, στους φακέλους την περασμένης εβδομάδας όταν τον ρώτησε ο Παπαχελάς "αν επιδείνωσε το κλίμα η δήλωση Παπανδρέου ότι διοικεί μια διεφθαρμένη χώρα", απάντησε: "γιατί ψέμματα ήταν;", χωρίς καν να τολμήσει να αμφισβητήσει πως τη δήλωση που τότε ήθελε να μας πείσει ότι την έκανε ο Καραμανλής, την είχε κάνει τελικά ο Γιωργάκης...