01 Απριλίου 2012

Έχει λίγο δίκιο ο Γιωργάκης... δεν μπορεί να κάνει τον κατήγορο η γκέισα του Ανδρέα

[Μην τρελαθούμε τελείως!! Βγαίνει η Βασούλα και κατηγορεί τους άλλους ότι διέλυσαν τη χώρα!!! Ποια η Βασούλα!! Η Βασούλα που τον πρώτο καιρό επιστροφής Παπανδρέου στην Ελλάδα, το 1974, έμενε μαζί του!! Η Βασούλα που έχει συμμετάσχει σε όλο το γλέντι του ΠΑΣΟΚ επί 37 χρόνια!! Που ήταν σε όλα τα υπουργικά συμβούλια που αποφάσιζαν για κοσκοτάδες υποβρύχια, Ολυμπιάδες και όλα τα πάρτυ!! Έλεος]

Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου στη δριμεία κριτική της Βάσως Παπανδρέου για την διετή διακυβέρνηση του τέως πρωθυπουργού.

«Η κυρία Παπανδρέου έχει τους λόγους της να θέλει να αγνοεί αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες και να πλάθει τον δικό της μύθο για τα τεκταινόμενα στη χώρα», σημειώνουν συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι μόνον η Πρωταπριλιά δικαιολογεί τα όσα δήλωσε το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά, οι συνεργάτες του κ. Γ. Παπανδρέου αναφέρουν:

«Η Πρωταπριλιά και μόνο θα μπορούσε να δικαιολογεί τα όσα δηλώνει σήμερα η κυρία Βάσω Παπανδρέου. Είναι προφανές ότι, η κυρία Παπανδρέου, ήταν απούσα από τη χώρα καθ´ όλη την περίοδο της Μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή. Έτσι εξηγείται ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις εγκληματικές αντιλήψεις και πρακτικές που είχαν εδραιωθεί και έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας.

Δεν γνωρίζει ούτε ότι το έλλειμμα έφτασε σχεδόν το 16%, ούτε και το ότι το χρέος υπερδιπλασιάστηκε, την περίοδο Καραμανλή. Δεν γνωρίζει ότι κανείς δεν εμπιστευόταν τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευε η τότε Κυβέρνηση για το μέγεθος του προβλήματος. Προφανώς, δεν γνωρίζει τίποτα για την αδιαφάνεια, τις σπατάλες, τις ολιγαρχίες, τις προνομιούχες συντεχνίες που λεηλατούσαν τον πλούτο του Ελληνικού λαού. Δεν γνωρίζει τίποτα για το πελατειακό κράτος και την διαφθορά που μας κόστισε πολλά χαμένα δισεκατομμύρια.

Η στάση του κάθε ενός μας απέναντι στα φαινόμενα αυτά, όπως και απέναντι στις προσπάθειες ποδηγέτησης της πολιτικής ζωής του τόπου, κρίνεται από τον λαό και την ιστορία. Η χώρα και οι Ελληνες, όμως, πληρώνουν σήμερα όλα αυτά για τα οποία η κυρία Παπανδρέου δεν φαίνεται να έχει ενοχληθεί ιδιαιτέρως. Η ίδια, ενεργά παρούσα τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια στα πολιτικά πράγματα της χώρας, μοιάζει να διακατέχεται από επιλεκτική μνήμη για όλα αυτά. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στο επίκεντρο του δημόσιου λόγου της. Φαίνεται ότι, η κυρία Παπανδρέου έχει τους λόγους της να θέλει να αγνοεί αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες και να πλάθει τον δικό της μύθο για τα τεκταινόμενα στη χώρα.»