17 Απριλίου 2012

Χωρίς το "Άρμα" του θα προσχωρήσει ο Δημαράς στον Καμμένο

Το "Άρμα Πολιτών" διαχώρισε τη θέση του από την απόφαση του επικεφαλής του κόμματος, Γιάννη Δημαρά, να συμπορευτεί με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία του "Άρματος Πολιτών" αναφέρει:
"Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Αρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, η οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον Πάνο Καμμένο.

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.

Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους.

Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Αρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς".