05 Μαΐου 2012

Μια διαφορετική συνέντευξη του Άδωνι... για το ποδόσφαιρο και το πως φαντάζεται τον Καμμένο μέσα στο γήπεδο

-Πολιτική, τηλεόραση, εκδόσεις... προλαβαίνεις να παρακολουθείς αθλητικά; Γήπεδο ή καναπές;

Για πολλά χρόνια είχα διαρκείας του Παναθηναϊκου στην Θύρα 10. Μου αρέσει το γήπεδο και το απολαμβάνω με τους φίλους μου. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως το κόψαμε, κάτι τα οικονομικά που σκούρηναν, κάτι η κάτω βόλτα που πήρε την ομάδα, ξενερώσαμε. Τώρα τα βλέπω όλα όσα προλαβαίνω από την τηλεόραση. Άσε που θα ήθελα να πάρω και τον γιό μου στο γήπεδο αλλά με όλα όσα συμβαίνουν εκεί πια φοβάμαι.

-Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ;

Και τα δύο μου αρέσουν πολύ, αλλά μεταξύ των δύο ο Βασιλιάς των Σπορ είναι γνωστός….

-Σαν γνωστός βάζελος, τι λες; Αφού την πατήσατε και διώξατε τον Τζιγγερ, θα τη σκαπουλάρετε, με Αλαφούζο σωτήρα;

Είμαι από αυτούς τους Παναθηναϊκούς που πριν από μερικά χρόνια, παρασύρθηκα και πήγα σε εκείνο το συλλαλητήριο. Πίστευα ότι η Οικογένεια Βαρδινογιάννη έπρεπε πια να αποχωρήσει και ότι θα έκαναν οι τότε επίδοξοι «σωτήρες» τον Παναθηναϊκό μας Μπαρτσελόνα….νεανικές απερισκεψίες. Απεδείχθη ότι η Οικογένεια Βαρδινογιάννη προσέφερε κύρος και ασφάλεια στον Παναθηναϊκό. Τους διώξαμε και τι καταλάβαμε; Τώρα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτος και οι επίδοξοι «σωτήρες» εκείνης της εποχής, ψάχνουν διάφορες προφάσεις για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα….εύχομαι να βρεθεί λύση έστω την υστάτη στιγμή.

-Ο Ολυμπιακός άξιος πρωταθλητής και ο ΠΑΟΚ σα νικητής των πλέι οφ στο Champions League; Ή έχεις ενστάσεις;

Ήταν μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού φέρος, Φάνηκε αυτό, όταν μετά τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός είχε ανανεώσει την ομάδα του και εμείς μείναμε από ενέργεια…Όμως ας δούμε ποιο είναι το πραγματικό συγκριτικό του πλεονέκτημα. Το Γήπεδο! Ο Ολυμπιακός έχει το δικό του γήπεδο, που και έσοδα του προσφέρει και δυνατή έδρα είναι και πορώνει τον κόσμο του. Εμείς φθάσαμε το παρά πέντε, τώρα θα είχαμε το γήπεδό μας και ο κ. Τσίπρας φρόντισε με τους φίλους του να το χάσουμε. Ακούω Παναθηναικούς να μου λένε θα ψηφίσω Σύριζα και μου σηκώνεται η τρίχα. Ο Τσίπρας φταίει για την κατάντια μας πιο πολύ απ’ όλους.


-Μπάγιερν ή Τσέλσι στις 19 Μαϊου;

Αν και είναι κακή εποχή να δηλώνει κάποιος στην Ελλάδα αυτό που θα πω και μάλιστα υποψήφιος βουλευτής, αλλά θαυμάζω την Πειθαρχία των Γερμανών.

-Και για να μην ξεχνιόμαστε: Τον Πάνο τι ομάδα τον κόβεις και σε ποια θέση πιστεύεις ότι θα διέπρεπε στο γήπεδο;


Νομίζω ότι είναι ΑΕΚ αν δεν απατώμαι. Σε ποια θέση; Δεν μπορώ να τον φανταστώ να τρέχει και να παίζει μπάλα συγγνώμη. Μάλλον θα είναι ο ιδανικός, ξερόλας και γκρινιάρης φίλαθλος, που συνεχώς κατηγορεί όλους τους άλλους και νομίζει ότι τα ξέρει όλα.