02 Μαΐου 2012

Σιγά ρε περιπτερά, θα σκίσεις κανα καλσόν: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου επιβάλλει πρόστιμο"!

Ο πρώην περιπτεράς που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να επιβιώσει 20 χρόνια στην ΤιΒι έχοντας μπροστά του ένα λαπτοπ που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί μιας και κάθε τόσο του πάει κάποιος σε χαρτί τα μηνύματα... μίλησε για τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στις εκπομπές σάτιρας.
"Διαφωνώ με τη λειτουργία του Ραδιοτηλεοπτικού. Εγώ έχω τις αρχές μου και τη δεοντολογία μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου επιβάλλει τον τρόπο τον οποίο θα σκέφτομαι και να μου επιβάλλει πρόστιμο εκείνος για κάτι που κατά την άποψή του υπερβαίνει τη δική του δεοντολογία. Ή πειθαρχείς ή δεν πειθαρχείς στη δεοντολογία. Τώρα αν έχει γίνει απειλή το ΕΣΡ, εγώ να το βράσω! Γιατί δεν έχει επιβάλλει πρόστιμο στα κόμματα που λένε ψέμματα; Που κατέστρεψαν την Ελλάδα;", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σε έντονο ύφος και συνέχισε: "Χιούμορ δεν έχουν αυτοί που δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοσαρκαστούν και δεν αυτοσαρκάζονται αυτοί που δεν έχουν φαντασία και αυτοί που δεν έχουν φαντασία δεν μπορούν να κάνουν καλό σεξ και δεν μπορούν να ασκήσουν εξουσία"!

Ο Γιώργος Παπαδάκης υπογράμμισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί το ΕΣΡ βάζει πρόστιμο σε εκπομπές σάτιρας όπως είναι του Λάκη Λαζόπουλου και των Ράδιο Αρβύλα.

Δεξί Εξτρέμ: Στην λαϊκίστικη απορία του ποιος έχει καταστρέψει την Ελλάδα μπορούμε να του πούμε πως το αφεντικό του όπως και οι άλλοι καναλάρχες έχουν συμβάλλει τα μέγιστα, εκβιάζοντας πολιτικούς ώστε να τους αφήνουν να φοροδιαφεύγουν ανενόχλητοι αφού επί χρόνια εισπράττουν από τους διαφημιζόμενους, αγγελιόσημο για λογαριασμό του κράτους και δεν το αποδίδουν... για να μπορεί ο περιπτεράς να μένει στην Εκάλη και να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία... γκεκε;