13 Ιουλίου 2012

Νέα ήθη από Ρουπακιώτη: Ζητάει λεφτά αλλά η χθεσινή απόδραση ήταν «σύνηθες, ήπια και χωρίς συνέπειες»!!! (βίντεο)

[Άμα είναι έτσι ρε φίλε να βγάλουμε από τη φυλακή όλους όσους έχουν καταδικαστεί για κλοπές και απάτες!!!]

Στον μικρό προϋπολογισμό που έχει το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, τονίζοντας πως το υπουργείο επιχειρεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες να υλοποιήσει τις επιλογές του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

«Από τα 950 εκατ. που ήταν ο προϋπολογισμός το 2010, φτάσαμε το 2011 στα 730 εκατ. και το 2012 στα 550 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό είναι μισό υποβρύχιο, έστω κι αν μπατάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε και στη χθεσινή διυπουργική σύσκεψη: «Χθες μας κάλεσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, ζητώντας ακόμα περισσότερα. Δηλαδή τι; Τα 550 εκατ. να μειωθούν. Ε, πόσο να μειωθούν ακόμα;».

Αναφορικά με το θέμα της απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού της πρώην μπασκετμπολίστριας, ο κ. Ρουπακιώτης είπε: «Είναι ένα σύνηθες περιστατικό, ήπιας μορφής, χωρίς άλλες δυσμενείς συνέπειες. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτή η απόδραση ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Δεν έχουμε καμία απολύτως ανησυχία».