13 Ιουλίου 2012

Οι «παπαράτσι» και ο Νικολόπουλος

«Ειδικά οι λιβελογράφοι πρέπει να γνωρίζουν πως αντέχω άπειρη πολιτική κριτική, αλλά έχω και ένα όριο όταν θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου και η πολιτική κριτική μετατρέπεται σε απλή λάσπη. Ας μην δοκιμάζουν τις αντοχές μου», δήλωσε ο παραιτηθείς υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος κατά την ομιλία του σε ξενοδοχείο της Πάτρας.


Ο βουλευτής Αχαΐας αποκάλυψε επίσης ότι την ημέρα της παραίτησής του έχει δεχτεί καταιγισμό συκοφαντικών δημοσιευμάτων αλλά και «δημοσιογραφικές απειλές».[προφανώς αναφέρεται στον Κουρτάκη και το parapolitika.gr που έχει σκυλιάσει να τον συκοφαντεί με γελοίες αφορμές]

Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν, φωτογράφοι κάποιων κυριακάτικων εφημερίδων εμφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και φωτογράφιζαν το κτίριο στο οποίο διαμένει αλλά και τις 10 γκαρσονιέρες (που δηλώνονται και από τη σύζυγό του) τις οποίες έχει χτίσει ο πεθερός του Ανδρέας Μανωλόπουλος, Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Ο κ. Νικολόπουλος απάντησε πως περιμένει τα πάντα και πως είναι έτοιμος για όλα. «Έχω καταδικάσει μία τοπική και μία αθηναϊκή εφημερίδα. Δεν πήρα λεφτά αλλά τις καταδίκασα» δήλωσε.

Πηγή: dete.gr