28 Αυγούστου 2012

Σωσίας της Τζολί μαχαίρωσε ταξιτζή όταν αρνήθηκε να την ικανοποιήσει για τρίτη φορά

Όταν μια γυναίκα βιάζεται από έναν άνδρα αποτελεί μια συγκλονιστική είδηση που κανείς δεν θέλει ούτε στον εφιάλτη του να τη ζήσει. Όταν όμως η σωσίας της Angelina Jolie, Luminita Perijoc, προσπαθεί να βιάσει έναν ταξιτζή τότε αυτό πολλοί θα το θεωρήσουν τουλάχιστον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πρωταγωνιστής ο 34χρονος Ρουμάνος μεροκαματιάρης και πατέρας τριών παιδιών Cabbie Nicolae Stan ο οποίος κατάγγειλε στην αστυνομία του Βουκουρεστίου ότι η Luminita Perijoc, τον υποχρέωσε υπό την απειλή μαχαιριού να της κάνει σεξ και στοματικό έρωτα. Και, στην συνέχεια, όταν αρνήθηκε να "ενδώσει" για τρίτη φορά τον μαχαίρωσε.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Sun, το 34χρονο θύμα βιασμού γλίτωσε από τα χειρότερα κλειδώνοντας τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της Perijoc και καλώντας την αστυνομία από το κινητό του. Η οποία και άνοιξε την πόρτα για να υποδεχτεί τους αστυνομικούς εντελώς γυμνή και με το μαχαίρι στο χέρι.

"Νοιώθω απαίσια. Έχω γίνει διάσημος χωρίς να το θέλω. Όλοι κοιτάζουν τις φωτογραφίες της, κοιτάζουν εμένα και μετά βάζουν τα γέλια. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί της είπα όχι. Αλλά δεν καταλαβαίνουν πως είναι να έχεις μια τρελή να σου φωνάζει κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να αποδόσεις, ακόμη και αν η άλλη είναι η Μις Ρουμανία" και προσθέτει "Μου ζήτησε να την βοηθήσω με την βαλίτσα της. Όταν ανεβήκαμε πάνω, με πήγε στην κουζίνα και μου ζήτησε να της κάνω σεξ. Δεν είχε συνηθίσει να ακούει όχι, οπότε όταν της το είπα εξαγριώθηκε, πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο και με υποχρέωσε να γδυθώ και να της κάνω σεξ. Αλλά δεν ικανοποιήθηκε και μου ζήτησε να το κάνουμε ξανά. Της έκανα στοματικό έρωτα, παρόλαυτά και πάλι με μαχαίρωσε".

Πως κατέληξε όμως μια τόσο όμορφη γυναίκα να θέλει να βιάσει έναν ταξιτζή σαν τον 34χρονο. Σύμφωνα με τις αρχές η νεαρή βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων. Καθώς επίσης και ότι ο 34χρονος μοιάζει λίγο με τον Vin Diesel, τον ηθοποιό με τον οποίο έχει ψύχωση η νεαρή.