10 Οκτωβρίου 2012

Μούγγα τα πιθήκια σήμερα γιατί στα παπάρια τους αν ο Νταβούτογλου τους πάρει τη Θράκη... ενώ η Μέρκελ τους πειράζει το πορτοφόλι!

Έγραψα προηγουμένως για τη μούγγα των πατριωτών του κώλου που κάνουν τα γιουσουφάκια και δεν κουνιέται φύλλο σήμερα που ήρθε ο Νταβούτογλου... θα απαντήσω σε έναν σχόλιο ηλιθίου και η απάντηση ισχύει για όλους του ηλίθιους πατριώτες του κώλου. Έγραψε λοιπόν ο βλαμένος αεροψεκασμένος (το ΑΕ με μικρά για να περιλαμβάνει όλους τους ηλίθιους) σχολιαστής, θεωρώντας ότι είναι πολύ έξυπνος:


"Δηλ. θεωρείς τον Σαμαρά και τον Αβραμόπουλο γιουσουφάκια που θα συναντηθούν με τον Νταβούτογλου"



Όχι ρε, αλλά θεωρώ εσένα μαλάκ@. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε που είναι να μιλάνε με όλους και να βρίσκουν λύση προστατεύοντας τα συμφέροντά μας, όπως μίλαγε ακόμα και ο Μπρέζνιεφ μέ τον Κάρτερ.
Εσύ όμως που χθες ήσουν στα κάγκελα λόγω Μέρκελ, σήμερα έχεις λουφάξει και κάνεις το γιουσουφάκι.

Και να στο θέσω και όπως θες: Ο Σαμαράς είναι προδότης... εσύ γιατί ήσουν χθες στους δρόμους και σήμερα κρύφτηκες;

Να σου πω εγώ γιατί:
Γιατί θεωρείς ότι η Μέρκελ σου πειράζει το πορτοφόλι (και δε σου φταίει το μαύρο σου το χάλι, που τα ξύνεις μια ζωή) ενώ ο Νταβούτογλου στα αρχίδ@@ σου αν σου πήρε τη μισή Κύπρο και σε 50 χρόνια σου πάρει όλη τη Θράκη... και ως γνωστό: Του πατριώτη του κώλου μπορείς ακόμα και να του βιάσεις τη γυναίκα... αρκεί να μην του πειράξεις το πορτοφόλι και την κοιλιά... κάτι σαν τον εβραίο δηλ.
Μαλάκ@@! Ε, μαλάκ@@!!