09 Νοεμβρίου 2012

Όπως και ο ΓΑΠ έτσι και η Κατσίμη δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό για να εξυπηρετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Κολλημένοι σαν τσιμπούρια επί χρόνια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Του ρουφάνε το αίμα και γεμίζουν τις τσέπες τους με κρατικό χρήμα από ΕΡΤ από ΜΚΟ και από πανεπιστήμια! Κρατικοδίαιτοι μέχρι το κόκκαλο και η κ. Κατσίμη και ο σύζυγός της ο Χριστόπουλος που είναι πίσω από ΜΚΟ που στηρίζουν λαθραίους αλλά και "Μακεδόνες", "Τούρκους" ή ότι άλλους ανθέλληνες υπάρχουν.
 
Την έκοψαν επειδή πέταξε λάσπη στον Δένδια υιοθετώντας τις καταγγελίες των ΣΥΡΙΖΑίων και ρωτούσε με υπονοούμενα αν θα παραιτηθεί ή θα ζητήσει συγγνώμη ο Υπουργός όταν ο ιατροδικαστής δεν βρήκε στοιχεία βασανισμού με ηλεκτροσόκ ή τσιγάρα όπως ψευδώς έγραφε η Guardian.

Πριν λίγες μέρες μίλησε και στο BBC και έβγαλε όλη τη χολή της για την Ελλάδα. Τι είπε; Ότι και ο ΓΑΠ που έλεγε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα μόνο με που το είπε με άλλα λόγια:

 Η Ελλάδα είναι σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση με μία αυταρχική κυβέρνηση. Είμαστε σε οικονομική κρίση αλλά είμαστε και σε κρίση δημοκρατίας!!!


Αυτά δήλωσε η κυρία... Αυταρχική η κυβέρνηση επειδή την έκοψαν και σταμάτησε το άρμεγμα της ΕΡΤ!!! Αυτό βρήκε να πει για να ξεφτιλίσει την χώρα που την έτρεφε ως τώρα...

Αυτή είναι η ανεξάρτητη δημοσιογράφος που ωρύεται ότι δεν έκανε προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ...

Ευτυχώς που την τελείωσαν και ξεμπερδέψαμε με άλλο ένα παράσιτο... και καλά θα κάνουν να κόψουν και την κάνουλα κρατικού χρήματος στον ανθέλληνα σύζυγό της (δείτε εδώ, εδώ και εδώ)