27 Απριλίου 2013

Εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της η Ρ. Μακρή των ΑΕροψεκασμένων.... καπελώνοντας τους αρμόδιους !!!

Όχι μόνο καλύπτει τον δικό της τομέα , συμμετέχει στις εκπομπές στην TV και δίνει συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και εφημερίδες , αλλά βρίσκει χρόνο και για τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ θέματα της χώρας !!!
Καλύπτει έτσι την σιωπή των αρμοδίων τομεαρχών ...

Η κ. Ραχήλ Μακρή απευθύνεται προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας λέγοντας :
«Φτάνει πια με τις μεθοδεύσεις σας που αποδυναμώνουν την Άμυνα της χώρας»... 
"Με αφορμή τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τον τύπο για την μείωση της δομής των δυνάμεων στρατού κατά 20% και το επικείμενο κλείσιμο πολλών σχηματισμών με σημαντικότερους μεταξύ άλλων το Α' και Β' Σώμα Στρατού της Κοζάνης και της Βέροιας αντίστοιχα, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Ο επιτελικός έλεγχος που ασκούσαν οι ανωτέρω σχηματισμοί μεταφέρεται πιθανόν στην 1η Στρατιά. 
Μετά την στοχευμένη απαξίωση και καταρράκωση του ηθικού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η συγκυβέρνηση κατ’ επιταγή της τρόικας, οδηγεί στην αποδυνάμωση της Άμυνας της χώρας αλλά και του αισθήματος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας απροστάτευτα τα Βόρεια σύνορα της πατρίδας μας. 
Καμία οικονομική πολιτική, καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει, ιδιαίτερα σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο, με χαλαρούς και αποδυναμωμένους τους πυλώνες της Εθνικής ασφάλειας της χώρας. 
Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για την απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και την μη προάσπιση της Άμυνας της χώρας που επιχειρείτε."


Εκπληκτικό !!!

Μία κυρία που δεν πήγε ποτέ στον στρατό (δεν γίναμε ακόμα Ισραήλ...) και που σύμφωνα με το βιογραφικό της πήγε ΤΕΙ και έκανε και μεταπτυχιακό στον τραπεζιτικό τομέα , απευθύνει τις προειδοποιήσεις της για την ασφάλεια της χώρας από την μείωση των στρατοπέδων και την αλλαγή της δομής του στρατεύματος !!!

Και το κάνει εκπροσωπώντας ένα κόμμα που έχει ΔΥΟ πρώην στρατιωτικούς ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ για την Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων!!!

Τον Βουλευτή κ. Γ. Νταυρή (ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α) υπεύθυνο τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Εθνικής Άμυνας και τον πολιτευτή κ. Μπάμπη Παπασπύρο (ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α) αναπληρωτή τομέα κοινοβουλευτικού ελέγχου Άμυνας...

Τώρα , γιατί οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ δεν έκαναν καμία δήλωση για την "απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων" λόγω της μείωσης των στρατοπέδων κατά 20% και ανέλαβε η τραπεζιτικός κ. Μακρή που είναι υπεύθυνη για τον τομέα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής , ας το βρουν μεταξύ τους στο κόμμα...

Αν είναι εσωτερικές κόντρες η όχι , καθόλου δεν μας αφορά...
Μας αφορά όμως το συμπέρασμα μία τραπεζιτικού ότι μένουν "απροστάτευτα τα Βόρεια σύνορα της πατρίδας μας"...


Συμπέρασμα που δεν μπορεί να ευαγγελίζεται κοντράροντας τις μελέτες και τις αποφάσεις αρμοδίων ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στρατιωτικών...
Αν μη τι άλλο δίνει το λάθος στίγμα στους εχθρούς της χώρας...



antilogos-gr.blogspot.com