30 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η Αλβανίδα του Λαγού... όπως λέμε «ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ...»

Δεν έχει τελειωμο ο εξευτελισμός της λέξης ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ από τα ρεμάλια της Χρυσής Αυγής... Ο Λαγός είχε Αλβανίδα γκόμενα, που προφανώς ήρθε σαν λάθρο στην Ελλάδα όταν "ο προδότης Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα" όπως λέγανε τα ζώα που τους ακολουθούσαν... Ε, σας έχω νέα: Ευτυχώς για μερικούς από σας που άνοιξε τα σύνορα γιατί αλλιώς θα τον είχατε κάνει λάστιχο από τη μαλακ@α...

Τρεις γυναίκες είναι μεταξύ των 22 συλληφθέντων για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

3bfqnqh.jpgΟι συλληφθείσες είναι η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε «ανοικτή γραμμή» με τη Χρυσή Αυγή, η σύζυγος του επικεφαλής της ΤΟ Νίκαιας Γιώργου Πατέλη, Νίτσα Σκαρπέλη, και η σύντροφος του βουλευτή Γιάννη Λαγού, Νικόλ Μπενέκη.
100_2232.JPGΟι κυρίες Σκαρπέλη και Μπενέκη φέρονται να γνωρίζονται από παλιά, ούσες ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής με έντονη δράση στον «πυρήνα» της Νίκαιας.
assets_LARGE_t_420_54250839_type12128.jpg

Η κα Μπενέκη επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία στη Νίκαια, συνήθως φορές μαζί με το σύντροφό της κ. Λαγό, και πολλοί κάνουν λόγο για «κανονική» κατήχηση, ειδικά στις συγκεντρώσεις γυναικών της Οργάνωσης στη Νίκαια όπου συχνά ήταν ομιλήτρια.

936162_166292410203706_1075624571_n.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Μπενέκη είναι Αλβανικής καταγωγής και αυτό είχε ενοχλήσει πολλούς στην Χρυσή Αυγή, ωστόσο με τις «πλάτες» του Λαγού ποτέ δεν τέθηκε θέμα ευθέως για αυτήν.

2vdq6ne.jpg

Έντονη δράση στην ΤΟ Νίκαιας είχε και η σύζυγος του Πατέλη, Νίτσα Σκαρπέλη, η οποία γνωριζόταν καλά με την κα Μπενέκη και είχε απευθείας επικοινωνία μαζί της. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν πρωτοστατήσει τον περασμένο Απρίλιο κατά την εισβολή 25 μελών της Χρυσής Αυγής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας…