16 Οκτωβρίου 2014

Τζήμερος για τη ΣΥΡΙΖΑία Ακριβοπούλου: «Εμετός, χωρίς όρια!»

Οι δημοσιοκάφροι που κατέστρεψαν την Ελλάδα, η απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και τα...μανικετόκουμπα του Μάκη Βορίδη.

Οργισμένη επίθεση του προέδρου της Δημιουργίας Ξανά Θάνου Τζήμερου προκάλεσε ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου που εμφανίζει μετά από επεξεργασία Photoshop, τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη να φοράει μανικετόκουμπα με το έμβλημα της χούντας.

Ο εκρηκτικός Θάνος Τζήμερος κατηγορεί την δημοσιογράφο ότι κάνει απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και φτάνει σε σημείο να χρησιμοποιεί προϊόντα φωτοσόπ, ενώ γενικότερα οι αναρτήσεις της συγκεκριμένης δημοσιογράφου του προκαλούν εμετό.

Αποφαίνεται μάλιστα ότι για την κακοδαιμονία της χώρας φταίνει πρώτα απ όλα οι δημοσιογράφοι (δημοσιοκάφρους τους αποκαλεί) και μετά οι ψηφοφόροι, ενώ έπονται οι πολιτικοί.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά γράφει:

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

Αυτή η κυρία δηλώνει δημοσιογράφος. Κάνει βέβαια απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καθε φορά που εμφανίζεται στο γυαλί. Στο προφίλ της είναι ακόμα χειρότερη. Εμετός, χωρίς όρια. Δείτε το καινούργιο κατόρθωμά της. Κοινοποιεί μια φωτογραφία που φαίνεται από 10 χιλιόμετρα μακριά ότι είναι φωτοσόπ. Μόνο ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει. Κι όμως, αυτή η ευφυέστατη προσπαθεί να πουλήσει και πνεύμα. Αυτό είναι το επίπεδο της δημοσιοκαφρίλας. Τη χώρα την κατέστρεψαν πρώτα οι δημοσιογράφοι και μετά οι ψηφοφόροι. Οι πολιτικοί απλώς δεν είχαν το ηθικό ανάστημα να συγκρουστούν με τους μεν και να εκπαιδεύσουν τους δε.


http://www.logiastarata.de/2014/10/blog-post_190.html