03 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ-Έλεος ρε Φαήλο! Άκου «αξύριστη χήρα» ο εραστής Χατζησάββα! Πες τον «μουσάτο επιβήτορα» να χαρούν

Τις σκηνές απείρου κάλλους που εξελίσσονται εδώ και 2 μέρες, με τον «πενθούντα» εραστή να κρεμάει στα μανταλάκια τον Μηνά Χατζησάββα και που δεν θα άρεσαν καθόλου στον εκλιπόντα ηθοποιό σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο Facebook, λίγες ώρες μετά κηδεία ή ότι ήταν αυτό τέλος πάντων ("πολιτική κηδεία" το λένε). 

Φυσικά ο γνωστός αριστερός συρφετός την έπεσε κατευθείαν στον Φαήλο Κρανιδιώτη για το ποστ που ανέβασε αηδιασμένος, όπως και μεγάλο κομμάτι του κόσμου, από τη μιζέρια του επί πολλά χρόνια εραστή του εκλιπόντος καλλιτέχνη, Κ.Φαλελάκη. 

«Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο και όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετεχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω.Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει» είχε το θράσος και έγραψε ο Φαήλος, προκαλώντας ένα «τσουνάμι» αντιδράσεων από το στρατό της αριστεράς. 

Αν και πολλοί συμφώνησαν με την ανάρτηση του γνωστού δικηγόρου, αυτοί που τάχθηκαν εναντίον του έβγαλαν τον αριστερό φασίστα από μέσα τους καθυβρίζοντας τον γνωστό δικηγόρο... φυσικά είναι περιττό να πούμε πως ο Φαήλος απαντούσε προσωπικά στους αριστερούς φασίστες εξαγριώνοντάς τους ακόμα περισσότερο αφού ήταν πασιφανές ότι οι "ΠΣΟΦΟΙ" που του εύχονταν ήταν αναποτελεσματικοί.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις του Φαήλου και τις απαντήσεις του σε σχόλια αριστερών φασιστών!