«Κεραυνοί» στρατηγού ε.α. των ΜΑΤ για τη σημερινή επίθεση

Μύδρους εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει ο αντιστρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. (με θητεία στα ΜΑΤ από το 1994 μέχρι το 2008), Χρήστος Κονταρίδης, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.
«Η ανοχή της πολιτείας στην παρανομία του κράτους των Εξαρχείων, θα οδηγήσει στο να θρηνήσουμε νεκρούς είτε Αστυνομικούς είτε πολίτες. Η συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια θα πρέπει να ακολουθηθεί από έρευνα σε όλα τα Εξάρχεια προκειμένου να προστατευθούν οι Αθηναίοι», γράφει αρχικά στο Facebook ο κ. Κονταρίδης και προσθέτει: «Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται για το καλάσνικοφ, θα πρέπει να ξέρουν ότι μέσα στο Εξαρχιστάν μπορεί να βρεις ό,τι “καλό” θες, αφού τα τελευταία χρόνια δεν επιτρέπεται στην Ελληνική Αστυνομία να πλησιάσει, με κυβερνητική ανοχή. Περιμένω να ακούσω για το δίκαιο της επίθεσης από τους “αριστεροαναρχικούς” και για την εκδίκηση για την παράνομη κράτηση της Ρούπα. Η Ελλάδα έχει χάσει την επαφή της με τη λογική. Περαστικά!».
«Κεραυνοί» στρατηγού ε.α. των ΜΑΤ για τη σημερινή επίθεση «Κεραυνοί» στρατηγού ε.α. των ΜΑΤ για τη σημερινή επίθεση Reviewed by Dexi Extrem on 14:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: