Α ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ! Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν Παλαιστίνιο που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που προσπάθησε να τους επιτεθεί με μαχαίρι την ώρα που πραγματοποιούσαν επιχείρηση για τη σύλληψη υπόπτων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός. Κανένας από τους στρατιώτες δεν τραυματίστηκε στο επεισόδιο αυτό που σημειώθηκε στον καταυλισμό προσφύγων αλ Φάρα, βόρεια της Ναμπλούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.

«Ένας δράστης οπλισμένος με όπλο προσπάθησε να μαχαιρώσει στρατιώτες που πραγματοποιούσαν επιχείρηση για τη σύλληψη υπόπτων», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
«Οι στρατιώτες ζήτησαν από τον άνδρα να σταματήσει, όμως καθώς συνέχισε να προχωρά προς το μέρος τους τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν».

Άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού έριξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Από την 1η Οκτωβρίου 2015 τα βίαια επεισόδια στα παλαιστινιακά εδάφη και το Ισραήλ έχουν κοστίσει τη ζωή σε 248 Παλαιστίνιους, 40 Ισραηλινούς, δύο Αμερικανούς, ένας Ιορδανό, έναν κάτοικο Ερυθραίας και έναν Σουδανό, σύμφωνα με απολογισμό του AFP.
Α ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ! Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν Παλαιστίνιο που τους επιτέθηκε με μαχαίρι Α ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ! Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν Παλαιστίνιο που τους επιτέθηκε με μαχαίρι Reviewed by Dexi Extrem on 14:32 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: