23 Ιανουαρίου 2017

Σοκαριστικός τραυματισμός στην Πρέμιερ Λιγκ - Κάταγμα στο κρανίo για τον Μέισον [βίντεο]

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «St Mary's» ο Ράιαν Μέισον έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο κεφάλι.

Ο χρόνος σταμάτησε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όταν ο Γκάρι Κέιχιλ και ο Ράιαν Μέισον συγκρούστηκαν στον αέρα. Ο ποδοσφαιριστής της Χαλ έπεσε στο χορτάρι και αμέσως συμπαίκτες και αντίπαλοι κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας τους καρπούς των χεριών του να γυρίζουν προς τα μέσα.

Το ιατρικό επιτελείο έδρασε άμεσα, η μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν διήρκησε περισσότερο από 15 λεπτά και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αυτό ήταν και το καθοριστικό σημείο.

Ο Μέισον υπέστη κάταγμα στο κρανίο, το οποίο προκάλεσε μεγάλη εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Χαλ με ανακοίνωσή της τόνισε πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή χαρακτηρίζεται σταθερή και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές  ημέρες ακόμη.

Η ανακοίνωση ήρθε να καθησυχάσει τον φίλαθλο κόσμο αφού οι πληροφορίες που έφταναν μέχρι εκείνη την ώρα, έκαναν λόγο ακόμη και για κίνδυνο της ζωής του 26χρονου ποδοσφαιριστή.