17 Φεβρουαρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΑ! Ακόμα γελάει ο Άδωνις με την απάντηση Καμμένου για το πόσο κόστισε η εκδρομή του με τον Παππά στις ΗΠΑ

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης,έλαβε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει αναφορικά με το ταξίδι των κ.κ. Καμμένου και Παππά στις ΗΠΑ.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει ότι το αεροσκάφος έκανε τη διαδρομή Ελευσίνα-Ουάσιγκτον-Ελευσίνα συνολικής διάρκειας 20.6 ωρών με το κόστος του ταξιδιού να ανέρχεται στα 29.491,42€, το οποίο αφορούσε σε καύσιμα, σίτιση, κόστος σχεδίασης ταξιδιού και στα έξοδα της αποζημίωσης, μετακίνηση-διαμονής του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι όπως ορίζεται στην Απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αριθμ. Φ.800/278818/Σ.4345 «Κοστολόγηση Παρεχομένων Υπηρεσιών και Οικονομική Τακτοποίηση των Δοσοληψιών των Κλάδων των ΕΔ» το κόστος ώρας πτήσεως του αεροσκάφους GV (GULFSTREAM V) είναι 5.537,09 €/ώρα. Συνεπώς, το κόστος της διαδρομής Ελευσίνα-Ουάσιγκτον-Ελευσίνα, διάρκειας 20.6 ωρών ανέρχεται στα 114.000€, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση.

«Είναι προφανές ότι τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσφεύγουν στη χρησιμοποίηση των ευτελέστερων μέσων προκειμένου να αποσιωπήσουν την αλήθεια και να διασφαλίσουν τα ολιγαρχικά τους δικαιώματα», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη.