ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες]

[Ρε μαλ@κισμένα έχετε διοριστεί όλοι σας ή είναι κανείς ακόμα που περιμένει;]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά Του διατάγματος για τη μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τράμπ πραγματοποίησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία το απόγευμα της Τετάρτης.
Με αφορμή το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς επίσης και την προσπάθειά του να φτιάξει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σήμερα σε διαμαρτυρία.


Με σύνθημα «κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αφεντικά και για τους λαούς τα σύνορα κλειστά», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.


Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είναι διεθνιστικό καθήκον να σταθούν στο πλάι του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στον φασισμό και το σκοτάδι».

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 22:34 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: